reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
niby jest 8-9dni od owulacji i by się zgadzało z implantacją ale czytałam że bardzo rzadko zdążają się plamienia implantacyjne i zazwyczaj jest to przed okresowe plamienie 🥲
W poprzedniej mojej ciąży było plamienie... Pamiętam jak dziś myślałam że to okres bo było na weselu w sobotę. Założyłam podpaskę i nic się nie rozkręciło. We wtorek tak sobie myślę kurde może zrobię test... No i piękne krechy wyszły.

W poprzedniej mojej ciąży było plamienie... Pamiętam jak dziś myślałam że to okres bo było na weselu w sobotę. Założyłam podpaskę i nic się nie rozkręciło. We wtorek tak sobie myślę kurde może zrobię test... No i piękne krechy wyszły.
fajnie by było gdyby tak pozytywnie zaskoczyło ale znając moje życie to wątpię 😅

A jak to jest z suszarkami ? Nie niszczy ubrań?
Ja nie mam, i w sumie nie mam miejsca.
Ale zrobiliśmy sobie mini suszarke sufitowa w komórce lokatorskiej, ktora mamy na piętrze 😀
Dla mnie super, bo w końcu pranie nie schnie w mieszkaniu 😀
Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku 🙈 ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ 💓 i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.

Trzeba uważać żeby ubrania suszyć w trybie umiarkowanym, nie na maksa ciepło, żeby się nie kurczyły. Tak skróciłam kilka koszulek mężowi na początku 🙈 ale poza tym to pranie wychodzi cieplutkie, miękkie i pachnące, NIE TRZEBA PRASOWAĆ 💓 i suszarka zatrzymuje w filtrze ogromne ilości pyłków, włosów, paproszków, które normalnie zostałyby z mokrym praniem, nawet przy odkurzaniu mebli dostrzegam sporą różnicę od kiedy mamy suszarkę. I oczywisty aspekt że nie musisz tego rozwieszać wszystkiego po praniu i zagracać przestrzeni.
Same plusy!! 😁😁😁 Mówisz, że prasować nie trzeba. Cudownie. Prasowanie to moja zmora.
Będę tak kombinować, żeby ją zakupić 🙂☺️

Taak, ja też jak ustawiłam program mocniejszy, to niektóre koszulki męża sie pokurczyły 🙆‍♀🙉 Dlatego teraz wszystko suszę na programie ,,delikatne" i nic się z ubraniami nie dzieje, a wszystko ładnie dosuszone, mięciutke, pachnące tak jak piszesz. Suszarka to jeden z lepszych zakupów, również polecam. Chwila moment, wszystko suche, nie trzeba tego wszystkiego rozwieszać, a nigdy nie lubiłam tego robić.

reklama
Jezu nie wierzę😳😩

Załączniki

• IMG_8404.jpeg
    IMG_8404.jpeg
    27,1 KB · Wyświetleń: 198
Do góry