reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Nadzie w szpitalu na madalińskiego można USG 4d lub 3d wraz z opisem i nagraniem za 130 zł zrobić ( przynajmniej można było do niedawna) a w Cm LM za 150 - wiem bo siostra robiła dwa razy..
ja jednak nie beę wydawać kasy.. poczekam na swoje cudo na żywo i wtedy pooglądam :D

reklama
Dzieki Agamamaani zadzwonie i sie zapytam.
Cały czas sie zastanawiam nad tym imusze to powaznie przemyslec.
Fajniutkie te zdjatka a drogie :(

THEA, popieram cie w 100%, dokladnie tak uważam, moj lekarz mowi, ze na zwyklym usg mozna wykryc wszystkie wady z powodzeniem!!!

Dziewczyny a ja jednak zdcydowałam sie iść na 3D i 4D idę dzisiaj na 19.00!!! :laugh: :laugh:

Odź,idź ;) to taka odrobina luksusu ciążowego ;)
A nie zapomnij potem się pochwalić ;)

Juz jestem po USG 3D w Chorzowie ... bardzo sympatyczna pani doktor Nas badala ... cale badanie (prawie 30min) nagrane jest na plytce .. zdjecia bez problemu tez robi ( niestety moj brzdąc byl dzisiaj bardzo ruchliwy i nie pozwolil sie sfotografowac ;) ) ... plytka do odbioru po 3 dniach. ... jestem bardzo zadowolona :) .. a i najwazniejsze ... bedziemy miec synka Dawidka :) ... wszystkie badania w normie, zadnych wad :) ... dziewczyny polecam tam USG :)!!

Moniqa gdzie dokłądnie w Chorzowie? i ile płąciłaś? jak nazywała się lekarka? i czy to było trójwymiarowe USG??

Mycha na Stefana Batorego 19 w Ado-Med2 , na przeciwko starego kosciola ... koszt 150 zł ... cale badania w 2 D ... zdjecia i ogladanie maluszka w 3D i 4D :) ... lekarz dr.Bacia :) - bardzo sympatyczna babka, wszystko dokladnie mi wytlumaczyla i nie robila nic na "hjasdcjvgc" ... nie spieszyla sie wcale :)

reklama
150 zł to koszt z nagraniem na płytkę?? bo ja byłam parę dni temu w Rudzie Śl w genom i zapałciłam 200 ale nie w trójwymiarze , nagrali mi normalne USG :p

Do góry