reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Mój przybliżony termin to 28 sierpień też cc.
Mam tylko nadzieję,że Maly nie zechce wyjść wcześniej bo mój lekarz będzie na urlopie ::)

reklama
no mój przybliżony to 17 sierpień.. ( termin w/g OM mam na 2 wrzesnia) jednak lekarze twierdzą, że mimo wwszystko w sprawie cc wypowiedzą się w lipcu dopiero.. niby na 99 % w tej chwiliwszystko pzrzemawia za CC ale wszystko jest możliwe :D

może się na sierpniówki powinnyśmy przenieśc :) (ee tam ja tu zostaję )

Chyba sie nie obrazicie,jak wkleje tu pierwsze zdjatko mojej Zuzi? :D Dokladnie dowodu na to,ze to dziewczynka,bo wlasnie o takie zdjecie poprosilam doktorka. ;)

Pamieta ktoras z Was stronke,gdzie byly wytlumaczone skroty z usg? ::) Bo wydaje mi sie,ze taka tu sie pojawiala na forum,ale zapomnialam jej adresu. :(

Buzki! :-*

Ostatnia edycja:
Dziekuje slicznie Cleo,tyle,ze ja wsrod tych skrotow nie widze zadnego mojego,hehe. ;) Chodzi mi dokladnie o to,co jest oznaczone "R" na tym zdjatku... Jakies 14cm,hehe. ;)

Mycha,dziekuje - wiem - po mamusi. :D :D :D :p

Dziewczeta ja z październiczowek , ale Was i wasze maluchy czesto podgladam ;)

Ostatnio zapisalam sie na USG 3D ... tez mialam nie isc, ze wzgledow braku finansow ... bo co 3/4D to poniezej 300 nie schodzilo ... ale dla chetnych .. znalazlam w Chorzowie, na Stefana Batorego takie USG za 150zł .. w tym badania i filmik :) ... doszlam do wniosku ze to nie jest zbyt wysoka kwota i sie zdecydowalam :) .. jakby co po wizycie ( 2 czerwca) moge dac znac zainteresowanym, czy warto :) ) ...

Pozdrawiam :)

Moniqa ja też jestem z Chorzowa ale z II - obecnie mieszkam w Katowicach od 2 lat. Napisz jak to USG może jakieś zdjęcie wkleisz!! dzięiki i pozdrawiam!!

PS A ty jesteś z Batorego ??

reklama
Ja dokryłam w swojej przychodni także takie usg i także za 150zl.
Ale i tak nie pójdę,bo mój lekarz tak mi dokladnie pokazuje maluch na 2d,że nie mam obaw :)

Do góry