reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Agutka powiedz mi gdzie idziesz na 3D i ile płacisz?
Renee w sumie trojwymiar jest dla rodzicow by zaspokoić ciekawość.Kazdy ginekolog twierdz,i że na 2D widać lepiej wszystkie narządy.A wrażenia to napewno są niesamowite i jeśli ktoś ma fundusze to pewnie warto.
Mnie na chwile obecną nie stać i niestety nie zrobie .

reklama
Mamaoska,do doktora Labera (jest bodajze ordynatorem w szpitalu w Nowej Soli) - okazalo sie,ze ma taka aparature u mnie na osiedlu - 30m od domku. :D Sa to okolice dawnego Liceum Lotniczego - obecnie LO4. :D Place 150zl. :) Oczywiscie jest filmik i jakies zdjatka. ;) Jesli tylko bys sie chciala do niego wybrac,to sluze pomoca w dotarciu,jak i zapraszam na kawusie. :D

Cmok cmok! :-*

Będe pamiętać i pomyśle,może w lipcu jak mi się troszke fundusze rodzinne unormują.
Bąde czekać na Twoje relacje i kto wie?

Manatka i Mycha .. filmik Wam podesle jak tylko go potne, za duzy jest zeby przeszedl mailem ::) ... postaram sie to zrobic dzisiaj :)
Poki co przedstawiam Wam mojego malego mezczyzne :)
im0006312ek.jpg

im0006271tk.jpg

Dzięki MoniQa :)
Zapisałam się. Udało mi się jeszcze załapać na 150 zł bo od 1 lipca drożeje na 180.
Już się nie mogę doczekać jak patrzę na Twoje fotki! Moja Dzidzia będzie już miała skończone 28 tygodni, a ta pani co rejestruje powiedziała, że robią od 28 tygodnia i dlatego mam termin na ostatniego czerwca, żeby utrafić z tygodniami.
Mnie bardziej zależy na hmmm... bajerze a nie na diagnostyce, bo tą mam na bieżąco robioną przez fachowca. Fakt, te 150 zł to spory koszt, ale pomyślałam sobie, że to moja ostatnia ciąża i fajnie byłoby mieć taką pamiątkę. Już się nie załapię na następne cuda medycyny ;) a i dziadkom się coś od życia należy. Taki filmik to dla nich będzie niezłe przeżycie, a i ja dodatkowo upewnię się co do płci maluszka, ilości kończyn, paluszków, no i zobaczę buźkę mojego dziecka przed narodzinami. Czy to nie fantastyka? ::)

reklama
Do góry