reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - 2,3,4D :)))

Adasia, Mycha jak tylko wroce z USG zaraz opisze co i jak i oczywiscie zdjatko wkleje ;) ... ja z Mysłowic jestem :)

reklama
dziewczyny bardzo dużo płacicie za te usg, moje usg normalne z opisem, 4d i nagranie na plyte to koszt 100 zł a bez opisu, samo 4d 60 zł Strasznie jak z was zdzierają :(

A czy ktos sie orientuje,czy w Zielonej Górze lub okolicach jest wykonywane USG 3D lub 4D?  ::) Albo jakas stronke ktoras z Was ma,zeby to wyszukac?

A to dobre,hehehe. :D Wlasnie zaczelam dzwonic po lekarzach w ZG,zeby sie dowiedziec,ktory ma aparature do 3 lub 4D. No i dodzwonilam sie do pewnego pana,ktory mowi,ze niestety nie ma,ale moze mi podac numer telefonu do tego,ktory taki sprzet posiada... Podal,a ja sie pytam,gdzie on przyjmuje... Oslupialam,gdy podal mi moja ulice,haha. :D o fakt,ostatnio otworzyl sie tam nowy gabinet,wiec teraz uparcie probuje sie dodzwonic,zeby dowiedziec sie o koszt tego badanka. :D Jeju,nawet sie nie spodziewalam,ze tak blisko znajde taki sprzet. ;D Jednak szczescie caly czas mi sprzyja. :D :D :D

Ja wróciła własnie z usg normalnego, ale to juz opisałam w naszym głownym wątku :) nie zamierzam też robić zadnego z tych 3d lub 4d, mój lekarz ma do tego inne podejscie, ze co za dużo to moze niezbyt i zdrowo, a i ja osobiście wole poczekać sobie na mojego małego jak przyjdzie na świat, wtedy go pooglądm z wszystkich stron!!!! :) a teraz wystarczą mi tylko zdjęcia ze zwykłego usg!!! :)

Ja tez mam zamiar sie wybrac na takie usg. Niestety w Warszawie to koszt ok 200 zł :(
Strasznie drogo wiec cały czas sie nad tym zastanawiam. W sumie wszystko sie dokładnie widzi co i jak.
Chociaz mój gin sie mnie zapytał po co mi toi stwierdził ze to nie potrzebny koszt.
Ale ja i tak ciagle sie zastanawiam ;)

No ja sie dzis dodzwonilam i okazalo sie,ze cena takiego badania u tego doktorka,to 150zl... Liczylam,ze do 120 sie zmieszcze,ale kurcze hm... Musze to jeszcze na spokojnie przemyslec... Nie dzis...

reklama
a ja podobnie jak Misia, nie wybieram się wcale, już niedługo będe ogladać naszą kruszynke na żywo,a za te 200 zł wolę kupic jej jakieś zwierzaczki na karuzeli albo ładny sweterek na jesień :) a to 2D to mi z powodzeniem wystarczy :p

Do góry