Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Może używać bezpiecznych zamienników np. masła z awokado albo oleju kokosowego.
No to czekamy na artykuły w prasie "ginekolog udusił się ze śmiechu w trakcie wykonywania czynności zawodowych"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może używać bezpiecznych zamienników np. masła z awokado albo oleju kokosowego.
Serio? Mam nadzieję, że to żart.Moim zdaniem super, że zwróciłaś na to uwagę! Moim zdaniem to może być niebezpieczne. Taka duża ilość żelu. Przecież on przenika przez skórę brzuszka i może wnikać w łożysko i mieszać się z wodami płodowymi.
Jak jest go mało to nic się nie stanie, ale jak jest tak dużo, to dziecko może się nawet zakrztusić! Może zacząć w brzuszku wymiotować.
Koniecznie powiedz lekarzowi, żeby robił Ci USG bez żelu, bo to niebezpieczne. Może używać bezpiecznych zamienników np. masła z awokado albo oleju kokosowego.
Przecież na kilometr widać, że to sarkazmSerio? Mam nadzieję, że to żart.
Nie, ja tak całkiem serio oczywiście.Serio? Mam nadzieję, że to żart.
No różne rzeczy tu czytałam, więc nie zdziwiłabym się gdyby ktoś tu takie rzeczy wypisywał.Przecież na kilometr widać, że to sarkazm
Sarkazm jak nic, choć bzdur tu pełno faktNo różne rzeczy tu czytałam, więc nie zdziwiłabym się gdyby ktoś tu takie rzeczy wypisywał.
Ciężko się skupić na poważnie na jej pytaniu, ponieważ to już drugi jej identyczny temat z identycznymi zdjęciami. Dostała dużo merytorycznych odpowiedzi w poprzednim i jak widać nie trafiły do niej. Założyła kolejny temat. Kopiuj wklej wstawiła to samo i te same zdjęcia... Ile można? I po co?Ok, dobra. Kumam, nie znam ników wszystkich użytkowników. Skupcie się na tym co napisała autorka pytania a nie na tym co ja.