reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
stary wątek, nie odwiedzany, ale może w przyszłości ta wiadomość się przyda komuś ;)

byłam dzisiaj u ginki i przy okazji pytałam ją o usg. Powiedziała mi , że w czasie ciąży nie powinno się robić więcej niż 3 razy usg.(chyba, ze ciąża tego wyjątkowow wymaga) Ostatnio jest moda na oglądanie dzidziusiów średnio raz na miesiąc, a podobno według najnowszych badań, dzieci, których matki miały często robione usg bywają dużo częściej nadpobudliwe, mają problemy z koncentracją i spaniem...
Podobno te ultradźwięki wcale nie są takie zupełnie nieszkodliwe i mogą mieć wpływ na kształtujący się system nerwowy...

nie ma co się przejmować, ale warto wziąć pod rozwagę przy staraniach o rodzeństwo dla naszych "malutkich wrześniówkowców"

w 5 miesiącu dowiedziałam się po Usg że będzie córeczka dzisiaj byłam na Usg 4D i wyszedł chłopiec a wszystko mam różowe.

Z faktu iż to moje pierwsze dziecko mam pytanie do bardziej doświadczonych kobiet bo na zdjęciu wyszło przy skroni coś i nie wiem co to jest, może któraś z was orientuje się czy po porodzie tego nie bedzie?
Chodzi mi o to coś po prawej stronie koło oczka....
pomocy!!!

Załączniki

• image [1600x1200].jpg
    image [1600x1200].jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Hej dziewczyny mam do was pytanie. A mianowicie nie wiecie po ile takie usg chodzi w Katowicach i w Chorzowie?? Jak Wam taka pamiątka na całe życie się podoba?? Jest to moja pierwsza ciąża i trochę się boję iść na takie zdjęcie, ale nie mam wyboru, ponieważ mój lekarz mi nie chce dać zdjęcia.

Do góry