reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - 2,3,4D :)))

Cleo, tylko pozazdrościć tych zdjęć! Na moich trudno było ująć twarz, a najlepiej wyszły właśnie nogi :)

reklama
ale macie sliczne dzieciaczki!!! ja mam termin na 12 pazdziernika, ale do was tez po sasiedzku zagladam. wlasnie przed chwila zapisalam sie na 3d/4d genetyczne. ide 7 czerwca czyli bede 22 tc 6 dni. juz nie moge sie doczekac :D

dziewczyny ja specjalnie też bym nie robiła ale w mojej klinice te usg jest robione na tym samym sprzęcie co zwykle usg dlatego mialam zrobione. Gdybym miała gdzieś jeżdzić, załatwiać, osobno płacić to dałabym sobie spokój.

Ja też nie mam kasy na takie usg wolę ją wydać np na coś dla maleństwa :)

zwłaszcza, że i tak zobaczymy nasze maleństwa już na zywo we wrześniu.. ciekawe która pierwsza urodzi :) mamy bliźniaków czy ja ( pewnie też w połowie sierpnia urodzę przez cc)

reklama
Do góry