reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Margolis to Ty masz jednojajowe, że tak blisko siebie te dwie główki...moje dzieciaki nie mieszczą się już na jednym kadrze ...każdy ma osobne fotki...i przedzielone są wyraźnie jakimś "murem" ;)

reklama
To ja też wkleję swoje ostatnie zdjęcia. Są bardzo fajne ale zdjęcia nie są zeskanowane tylko zrobione kamerką internetową.
zdjęcie z profilu wyszło tak fajnie że ho ho!
W każdym razie córeczka ma się świetnie. Byłam na USG echokardiografii i kardiologii płodu i z serduszkiem wszystko OK! Pani Dr świetna babka sprawdziła wszystkie wewn. narządy i też wszystko OK! to bardzo cieszy!

no śliczny profilek jak na panienkę przystało :) ja z ostatniego USG nie mam zdjęc...nie dał mi gin nie wiem czemu.....kolejne mam 17 maja i właśnie wtedy będzie to połówkowe z mierzeniem i oceną wszystkich narządów :)

Mycha! Super!

Aga! Akurat tak udało się je ująć lekarzowi. Ale są na pewno dwuoowdniowe i dwukosmówkowe raczej ze wskazaniem na dwujajowe ale to się okaże. Normalnie też się nie mieszczą na jednym kadrze ale tak się kręciły, że w jednym momencie - jakby do zdjęcia ;) - tak się ustawiły..

Ja mam wizytę u gina w poniedziałek! musiałam zmienić lekarza . Poprzedni był naprawdę świetny, strasznie nie chciałam go zmieniać, ale jest on jednym z właścicieli kliniki leczenia niepłodnośći w Katowicach i to dzięki niemu zaszłam w ciązę, ale w końcu wkurzyło mnie to że na na wejście do niego czeka się w poczekalni do 2h! (po prostu nie zdajecie sobie sprawy dziewczyny ilu ludzi mam problemy z zajściem w ciążę) tam drzwi się nie zamykają a ten właśnie lekarz pomógł wielu parom zajść szczęśliwie w ciążę :p :p dlatego że jest tam taki nawał ludzi byłam zmuszona do zmiany lekarza !!! w końcu kiedy jesteśmy w ciąży chcemy aby lekarze mieli dla nas czas prawda!!

W poniedziałek idę więc na pierwszą wizytę do nowego gina!! Zapytam go zaraz o to ułożenie mojej dzidzi, bo nie wiem czy znowu przesadzam, ale zastanawia mnie czy moja mała nie jest ułożona za nisko!! mam nadzieję że gin rozwieje moje obawy! ;)

Kochana, ale chyba do dobrego lekarza to zawsze te kolejki....ja do swojego w oLSZTYNIE to się umawiam zawsze jako pierwsza pacjentka tego dnia (jako, że siedzieć za długo nie mogę.hahaha......całe dnie siedzę, ale co tam;)) .....a wchodzę i tak 4 albo i lepiej.......zawsze się wyczekam :) bo faktycznie pan doktor bardzo ceniony w sazpitalu wojewódzkim....jest jeszcze jeden fajny lekarz, ale podobno bardzo przystojny to przecież do takiego nie pójdę :p ;)

Bardzo chciałam wam pokazać nasze maleństwo i zrobiłam zdjecia tego co pokazało mi sie w telewizorze ;)

tu są jak widać stópki naszego maleństwa
d00119788fz.jpg

tu widać jak ssie paluszka :)
d00119807yn.jpg

a tutaj ziewa
d00119831my.jpg

przepraszam za jakość, mam nadzieję ze się dopatrzycie wszystkiego :)

Jeju ale fajnie! to chya niezłe uczucie widząc swoje maleństwo w trójwymiarze?? ja idę 31 maja na 3d już sie cieszę!!

reklama
Mycha te moje były w 4d - tzn w real time - nie byly to tylko zdjecia jak to wychodzi w 3 d ale było widać jak maleństwo sie rusza w dnejch chwili :) Fajnie masz że zobaczysz maleństwo - ja następne usg dopiero gdzieś pod koniec czerwca

Do góry