reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
Oto buziulka mojego synka :) w 20 tygodniu ciąży - jego nosek ma długość 7mm, maleństwo moje :)

Załączniki

• synek.jpg
    synek.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 110
A oto dowód na to, że to chłopczyk :). Na tym ujęciu widzimy dzidzię od strony pupki, jest pupa maleństwa, uda i coś pomiędzy nimi :)

Załączniki

• sikawka.jpg
    sikawka.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 113
A mojemu lekarzowi skończył się papier do drukarki i nie moglismy nic zrobić :(
A był taki widok,że hej ;D
Tak jakby chciał się chwalic swoimi skarbami ;D

Hej Mycha! Jeśli masz nagranie usg na płytkę, to włóż płytkę z nagraniem i zacznij odtwarzać, ustaw na właściwy moment i naciśnij klawisz 'print scrn' (w schowku będzie widok ekranu), potem otwórz z menu start->programy->akcesoria->paint i wklej ten widok naciskając ctrl+v. Potem możesz sobie zaznaczyć właściwy kawałek tego widoku ekranu (skopiować do schowka ctrl+v), zamknąć ten duży obrazek, otworzyć nowy (plik->nowy) i wkleić to co masz w schowku i już zdjęcie będzie gotowe :), wystarczy je zapisać. :) Mam nadzieje, że troszkę pomogłam. No chyba, że masz wydruki na papierze :( i nie masz nagrania na płytce, to skaner jest niezbędny.

Nika płytkę bede mieć na koniec maja, wtedy skorzystam z twoich rad i na pewno się nimi posłużę. Teraz ma zdjęcia na papierze ale na pewno je wkleję już niedługo!

Dzięki pozdrawiam ! ;)

A oto główki moich maleństw! Ja robię wydrukom zdjęcia cyfrówką i wychodzi lepiej niż przez skaner. ;)

reklama
Do góry