reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
Oto buziulka mojego synka :) w 20 tygodniu ciąży - jego nosek ma długość 7mm, maleństwo moje :)

Załączniki

• synek.jpg
    synek.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 116
A oto dowód na to, że to chłopczyk :). Na tym ujęciu widzimy dzidzię od strony pupki, jest pupa maleństwa, uda i coś pomiędzy nimi :)

Załączniki

• sikawka.jpg
    sikawka.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 117
A mojemu lekarzowi skończył się papier do drukarki i nie moglismy nic zrobić :(
A był taki widok,że hej ;D
Tak jakby chciał się chwalic swoimi skarbami ;D

Hej Mycha! Jeśli masz nagranie usg na płytkę, to włóż płytkę z nagraniem i zacznij odtwarzać, ustaw na właściwy moment i naciśnij klawisz 'print scrn' (w schowku będzie widok ekranu), potem otwórz z menu start->programy->akcesoria->paint i wklej ten widok naciskając ctrl+v. Potem możesz sobie zaznaczyć właściwy kawałek tego widoku ekranu (skopiować do schowka ctrl+v), zamknąć ten duży obrazek, otworzyć nowy (plik->nowy) i wkleić to co masz w schowku i już zdjęcie będzie gotowe :), wystarczy je zapisać. :) Mam nadzieje, że troszkę pomogłam. No chyba, że masz wydruki na papierze :( i nie masz nagrania na płytce, to skaner jest niezbędny.

Nika płytkę bede mieć na koniec maja, wtedy skorzystam z twoich rad i na pewno się nimi posłużę. Teraz ma zdjęcia na papierze ale na pewno je wkleję już niedługo!

Dzięki pozdrawiam ! ;)

A oto główki moich maleństw! Ja robię wydrukom zdjęcia cyfrówką i wychodzi lepiej niż przez skaner. ;)

reklama
Do góry