reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

Megi pewnie że Ok! A jak ty myślałaś? ;)

Adasiu a na twoją relację czekamy jutro! Trzymaj się i pozdrów dzidzi! :laugh:

reklama
Megi bardzo sie cieszęże wszystko w orzadku, to najwazniejsze a pomiary zrobią nastepnym razem :)

Megi! Super, że na usg było w porządku!
U mnie też wszystko w porządku! A dzidzie wyglądają tak...

Margolis kiedy byłaś na USG? czemu tak źle widać :-[ ja się w tych zdjęciach nie połapałam! :p

Na usg byłam w niedzielę. Robiliśmy zdjęcia wydruku z usg, który był na błyszczącym papierze a potem trzeba je było jeszcze zmiejszyć. maluch na górze leży jakby na brzuchu - górą ta biała linia to kręgosłup a główkę ma z prawej. Drugi maluch leży trochę na boku i gorzej go widać. W ogóle oba maleństwa gnieżdżą się po lewej stronie mojego brzucha nie wiem czemu??

A mnie wczoraj na tym usg w szpitalu wyszło,że dzidzia jest duża ;) tzn.,że z usg wynika,że wg.rozmiarów powinna urodzić się wcześniej.Ale co mi po tym jak i tak będzie cięcie ;D gięcie ;D

Margolis pisze:
Na usg byłam w niedzielę. Robiliśmy zdjęcia wydruku z usg, który był na błyszczącym papierze a potem trzeba je było jeszcze zmiejszyć. maluch na górze leży jakby na brzuchu - górą ta biała linia to kręgosłup a główkę ma z prawej. Drugi maluch leży trochę na boku i gorzej go widać. W ogóle oba maleństwa gnieżdżą się po lewej stronie mojego brzucha nie wiem czemu??

na każdym zdjęciu widać jedno dzeiciątko? bo ja patrzę i nei widzę dwóch na raz - one były fotografowane oddzielnie tak?

edi pisze:
A mnie wczoraj na tym usg w szpitalu wyszło,że dzidzia jest duża ;) tzn.,że z usg wynika,że wg.rozmiarów powinna urodzić się wcześniej.Ale co mi po tym jak i tak będzie cięcie ;D gięcie ;D

Edi u mnie tak było jak Krzyś mieszkał w brzuszku. Był duży i za każdym razem wychodził inny termin porodu z pomiarów dzidziusia. Najwcześniej miał sie urodzić 4.01.2005 r. a na świat przyszedł dopiero 26 stycznia z waga 4300 i długoscią 60 cm (poród naturalny). Teraz narazie terminy pokrywaja się 21-22 wrzesień. A jak sie wszystko potoczy to zobaczymy.

reklama
Do góry