reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
Mycha miłego usg bo to naprawdę super przeżycie :)
A co do chłopca to jestem bardzo ciekawa, wszyscy myślą o chłopcu (mamy juzcórke) ale tak naprawdęmyślimy ze to chyba będzie córeczka. Poczekamy, zobaczymy, juz sie nie moge doczekać kiedy pokarze co tam ma :)

cleo to tak jak u nas, mamy chłopca wiec chcielibyśmy aby to była dziewczynka ale moja intuicja podpowiada mi, że to tez będzie chłopiec. W pierwszej ciązy intuicja mne nie zawiodła. Sprawa płci wyjaśni sie na 100% we wrześniu :)

Nie jestem pewna ale chyba na dobrym sprzęcie i oczywiście "zgodzie" maleństwa mozna zobaczyć płeć okolo 20 tyg. Czy jeszcze dalej?

Jeśli się dobrze ułoży, to kto wie może będzie widać płeć.
Chłopca łatwiej wypatrzeć.
Mycha czekamy na wiesci!!

U mnie poprzednio wykryto płec ok.18 tc. ;)
Więc to juz coraz bliżej :)
Mycha pisz jak tam dzidziolek ;D

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Strasznie zię cieszę bo wszystko OK! Lekarz mi powiedział że mam przestać na siłę szukać problemu, ale ja po prostu nie mogę uwierzyć że wszystko tak fajnie się ułożyło! :)

Dzidzi waży 100 g i rośnie jak trzeba, serduszko bije ładnie, i cała reszta w porządku.

Od razu lekarz zaproponował mi dwa badania.

1) USG genetyczne - ze skierowaniem za darmo
2) lub full service u dr Włoch z dokładnym badaniem serca dziecka i resztą ale odpłatnie koszt - 200zł.

Zdecydowaliśmy się na to drugie. Myślę że nie ma się nawet nad czym zastanawiać.
Ale naprawdę się cieszę że widziałam dzidzi jak ssało paluszek. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Mąż był zachwycony!. A najlepsze jest to że lekarz powiedział że już ma swój typ co do płci ale jeszcze nie powie. Myślałam ze go uduszę. Ale lepeij poczekać na pewną odp.

Do góry