reklama
Ok dzięki a jaka Wit d ?ja mam tak:
-probiotyk
- wit d
- wit c
- katarek do nosa
- sol fizjologiczne
- kompresy sterylne te miekkie
- sol do noska marimer
- delicol, espumisan
- tantum rosa dla mnie
- ginexid dla mnie
- alantan plus masc
- bepanthen
- tormentile baby
- femalt.iker na laktacje
- obcinaczki
- szczotki
- octenisept
- patyczki do pepka
- lansinoh na sutki
I cos na pewno zapomnialam napisac
Palinka13
Moderator
ta jest lepsza od vigantolu skladowo i tez jest lekiemOk dzięki a jaka Wit d ?
Załączniki
Też tą mamta jest lepsza od vigantolu skladowo i tez jest lekiem
Dlatego lubię zamawiać leki w aptece internetowej bo spokojnie można przejrzeć skład i wybrać to co najlepsze dla nas w mojej miejscowości w aptece jak chce coś kupić to pierwsze co panie dają to suplementy. Staram się pamiętać i zaznaczać że chce lek nie suplement, ale czasem gdy wpadnę szybko po jedna rzecz i wyleci mi z głowy to zawsze wyjdę z suplementem. Później tylko się irytuje. To już wolę raz na jakiś czas usiąść i zamówić większą ilość witamin niż później się faszerowac suplementamita jest lepsza od vigantolu skladowo i tez jest lekiem
Dziewczyny, jak często twardnieje Wam brzuch? Ostatnio zauważyłam że u mnie dosyć często. Miałam wizytę w zeszłym tyg i moja gin mówi że wszystko ok z szyjka i dzieckiem ale jakoś mi to spokoju nie daje. Biorę aspargin a kolejną wizytę mam za tydz
Ja już też mam wszystko, jedynie musimy złożyć dostawkę ale to zrobimy jak najpóźniej, zamontować bazę do fotelika no i spakować torbę do szpitala. Reszta ogarniętaU mnie to pełna logistyka- codziennie pralka i suszarka z rzeczami dzieci więc wcisnąć dodatkowo z ubraniami małej to już nie jest takie proste zwłaszcza jak codziennie wracają z treningu i dokładają kolejna sterte. Prasowania też jest sporo aczkolwiek jak się szybko wyjmie z suszarki to można poudawać że jest wyprasowane
Ale już w zasadzie wszystko mam poza torba do szpitala- mam termin na sam koniec stycznia także do końca listopada ogarnę.
Przy starszaku to już łóżko skręcone i szafa z ubraniami popranymi była gotowa dluuuugo przed czasem
Ja to samo, też tego nie lubię a czasami mam wrażenie że farmaceuta udaje jakby nie wiedział o co chodzi. Rozumiem że pewnie mają w polityce firmy polecanie w pierwszej kolejności swoich suplementów ale no szkoda że potem ktoś bierze takie buble. Czasami trafi się taki naprawdę fajny co i nie dość że da dobry lek to jeszcze tańszyDlatego lubię zamawiać leki w aptece internetowej bo spokojnie można przejrzeć skład i wybrać to co najlepsze dla nas w mojej miejscowości w aptece jak chce coś kupić to pierwsze co panie dają to suplementy. Staram się pamiętać i zaznaczać że chce lek nie suplement, ale czasem gdy wpadnę szybko po jedna rzecz i wyleci mi z głowy to zawsze wyjdę z suplementem. Później tylko się irytuje. To już wolę raz na jakiś czas usiąść i zamówić większą ilość witamin niż później się faszerowac suplementami
reklama
Zmień aspargin na magvit, magnefar albo magne b6 (to to samo co magnefar ale droższe). Aspargin nie ma za dobrego źródła magnezu. I wiem że pewnie lekarz Ci go zalecił ale no to bubel jestDziewczyny, jak często twardnieje Wam brzuch? Ostatnio zauważyłam że u mnie dosyć często. Miałam wizytę w zeszłym tyg i moja gin mówi że wszystko ok z szyjka i dzieckiem ale jakoś mi to spokoju nie daje. Biorę aspargin a kolejną wizytę mam za tydz