Ja nic nie stosuję i tak co trzy dni chodzę mniej więcej do toalety. Polecam na pewno wtedy bardzo żeby mieć podnóżek i siedzieć w miarę prosto, o wiele lepiej wychodzi. Czytałam o czopkach glicerynowych, że pomagają.Moja się cały czas rusza bez względu na cisze czy hałas. Jestem ciekawa czy to zapowiedź jej charakteru? Bo chłopach też non stop szaleli w brzuchu i nie ukrywam że nic się w tej kwestii nie zmieniło przez lata dobrze że sport lubią to na treningach się chociaż trochę wyszaleja.
Dziewczyny, wiem że temat już był jednak za dużo piszemy żebym mogła się do niego cofnąć Co polecacie z apteki na wypróżnienia? Nie pytam o dietę bo mam ją mysle, że fajna tylko o jakieś gotowe, delikatne specyfiki dopadło i mnie...
reklama
Mam to samo przez to ciężko mi się ułożyć do snuNie przetestowałam, ale dobry patent na leniuszka. Wypróbuję jak bedzie za cicho
Mnie kopie czasami jak leze na boku tak centralnie w biodro i zawsze wtedy zmieniam pozycję i przestaje wiec zakładam, że jest to sygnal: matka, nie pasi mi to ugniatanie
Mnie na początku ciąży dopadły okropne zaparcia. Przy okazji wizyty w przychodni zapytałam lekarza co mogę wziąć aby pomogło a lekarka mi powiedziala że nic żeby próbować naturalnymi metodami bo jak już się zacznie farmakologicznie leczyć to jelita mogą się przyzwyczaić i będa częściej nawracać.Moja się cały czas rusza bez względu na cisze czy hałas. Jestem ciekawa czy to zapowiedź jej charakteru? Bo chłopach też non stop szaleli w brzuchu i nie ukrywam że nic się w tej kwestii nie zmieniło przez lata dobrze że sport lubią to na treningach się chociaż trochę wyszaleja.
Dziewczyny, wiem że temat już był jednak za dużo piszemy żebym mogła się do niego cofnąć Co polecacie z apteki na wypróżnienia? Nie pytam o dietę bo mam ją mysle, że fajna tylko o jakieś gotowe, delikatne specyfiki dopadło i mnie...
Ja piłam siemie lniane razem z tymi pestkami. Po jednej dużej łyżce dziennie. W sytuacjach naprawdę kryzysowych byłam już tak zdesperowana że borówki zapijalam mlekiem. Odpukać wszystko minęło razem z pierwszym trymestrem
Palinka13
Moderator
ja uzywalam czopki ale to bylo slabe potem wlewki melilax i byl sztos efekt. Natomiast juz na mnie nie dziala tez i nie wiem co mam zrobic bo doslownie nic nie dziala .. i mam ten problem juz dosyc dlugo . Dzidzia nie chce popchnacMoja się cały czas rusza bez względu na cisze czy hałas. Jestem ciekawa czy to zapowiedź jej charakteru? Bo chłopach też non stop szaleli w brzuchu i nie ukrywam że nic się w tej kwestii nie zmieniło przez lata dobrze że sport lubią to na treningach się chociaż trochę wyszaleja.
No to jak mówisz że dietę masz dobrą, jesz wszystko co trzeba, czyli chia, pijesz dużo wody, jesz mało zapychaczy to zaaplikuj sobie czopek, co Ci szkodzi to że na kogoś nie podziałało to nie znaczy że na Ciebie nie podziałaBorówki zapite mlekiem- hit ale u mnie by chyba poszło góra a nie dołem to mnie nie pocieszyłyscie, myślałam że jest jakiś cud z apteki który mi pomoże
Palinka13
Moderator
jeszcze lactuloze do picia mozna probowac, moze Tobie da rade bo mi tez nieNo to jak mówisz że dietę masz dobrą, jesz wszystko co trzeba, czyli chia, pijesz dużo wody, jesz mało zapychaczy to zaaplikuj sobie czopek, co Ci szkodzi to że na kogoś nie podziałało to nie znaczy że na Ciebie nie podziała
reklama
MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Ostatni poród z synem był wywołany bo USG pokazywało wagę 4kg u mojego lekarza prowadzącego w szpitalu USG wskazywało też taką wagę dziecka stąd była decyzja o wywołaniu żeby większy nie był bo ciężko byłoby urodzić. A po urodzeniu okazało się, że synek ważył 3790 czyli nawet ciut mniej niż jego braciszek i mówiłam do mojego lekarza po porodzie już że ładnie mnie urządził z tym wywołaniem teraz zobaczymy co będzie...To ile ważyło dziecko w pierwszej ciąży że był wywoływany ?