reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Próbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.
nie lubie owsianek i takich rzeczy wlasnie 😃i to najgorsze 😂

Super na trawienie są nasiona chia. Ja moczyłam w mleku z kakao przez nic miałam super deserek. Skończyłam jeść i zaczęły się zaparcia. A skończyłam bo skończyło się kakao 🤣🤣🤣
musze cos pokombinowac 😂 nawet mieszanki robilam takie ze hoho i nic 😂 wlewki doodbytnicze mi pomagaly bardzo ale juz tez przestaly 😂

Mam to samo że spankiem, a u mnie dopiero środek 29 tc 😶‍🌫️
Konsultowałaś temat z lekarzem? Ja aż tak często nie mam tych wyproznien.
Lekarz stwierdził, że jak mnie coś niepokoi to bym zaraz jechała do szpitala. Mówił, że na razie jest w porządku, ale może się zmienić z dnia na dzien.
Dzisiaj jest 31+6 a mała waży 2 kg. Ostatnią wizytę miałam 22 października i ważyła niecałe 1,5 kg
To przyrost ładny, mówią, że w tym czasie w ciągu tygodnia może przybrać nawet do 200, więc nie martw się, a może aparat się myli. 😉
Próbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.
Też jem ciemne pieczywo i sporo nabiału. Szczerze to wolę już luźne stolce niż zatwardzenie.
A ile waży Twój dzidziuś teraz?
Tydzień temu na wizycie miał 1688.

reklama
Do góry