reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Próbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.
nie lubie owsianek i takich rzeczy wlasnie 😃i to najgorsze 😂

Super na trawienie są nasiona chia. Ja moczyłam w mleku z kakao przez nic miałam super deserek. Skończyłam jeść i zaczęły się zaparcia. A skończyłam bo skończyło się kakao 🤣🤣🤣
musze cos pokombinowac 😂 nawet mieszanki robilam takie ze hoho i nic 😂 wlewki doodbytnicze mi pomagaly bardzo ale juz tez przestaly 😂

Mam to samo że spankiem, a u mnie dopiero środek 29 tc 😶‍🌫️
Konsultowałaś temat z lekarzem? Ja aż tak często nie mam tych wyproznien.
Lekarz stwierdził, że jak mnie coś niepokoi to bym zaraz jechała do szpitala. Mówił, że na razie jest w porządku, ale może się zmienić z dnia na dzien.
Dzisiaj jest 31+6 a mała waży 2 kg. Ostatnią wizytę miałam 22 października i ważyła niecałe 1,5 kg
To przyrost ładny, mówią, że w tym czasie w ciągu tygodnia może przybrać nawet do 200, więc nie martw się, a może aparat się myli. 😉
Próbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.
Też jem ciemne pieczywo i sporo nabiału. Szczerze to wolę już luźne stolce niż zatwardzenie.
A ile waży Twój dzidziuś teraz?
Tydzień temu na wizycie miał 1688.

reklama
Do góry