reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, nie odzywałam się bo nie chcę moim nastrojem siać tu pesymizmu.. zostały mi 3 dni do wizyty, będzie 6±6 także będę wiedziec czy wóz,czy przewóz... Mymi oczami wiecie gdzie siebie widzę .. w szpitalu 🙈🙈🙈 gratulacje dla wszystkich serduszek, spokoju dla wszystkich czekających na dobre wieści!
Ja też jestem pesymistką :p ale tylko w stosunku do siebie. Więc trzymaj się i wszystko będzie dobrze :)

Hej dziewczyny, nie odzywałam się bo nie chcę moim nastrojem siać tu pesymizmu.. zostały mi 3 dni do wizyty, będzie 6±6 także będę wiedziec czy wóz,czy przewóz... Mymi oczami wiecie gdzie siebie widzę .. w szpitalu 🙈🙈🙈 gratulacje dla wszystkich serduszek, spokoju dla wszystkich czekających na dobre wieści!
nie wolno źle myśleć,i przyciągać złych scenariuszy

Będzie wszystko dobrze😘zaglądaj do nas, jesteśmy tu żeby się wspierać nawzajem😘😘😘😘

Jestem po dzisiejszej wizycie. Mam pewne obawy…
Z dzisiejszego USG znów młodsza ciąża. Serduszko bije, ale zarodek niewiele urósł od poniedziałku..
w poniedziałek miałam 5+6 z USG i 2,6mm, dzisiaj wychodzi 6+1 z USG i 4,1mm..
Wiadomo lekarz mówi, że niby w normie, ale mam złe przeczucia.

Jestem po dzisiejszej wizycie. Mam pewne obawy…
Z dzisiejszego USG znów młodsza ciąża. Serduszko bije, ale zarodek niewiele urósł od poniedziałku..
w poniedziałek miałam 5+6 z USG i 2,6mm, dzisiaj wychodzi 6+1 z USG i 4,1mm..
Wiadomo lekarz mówi, że niby w normie, ale mam złe przeczucia.
ale byłaś u tego samego lekarza?

U nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej 🥹❤️ jeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy 🥹❤️

Proszę wpisać mi kolejną wizytę na 28.12 i zmienić datę porodu na 14.08

reklama
Do góry