Annnna1994
Fanka BB :)
Mój lipcowy syn wyszedł w maju więc ja się nie wypowiadamja też wolę lipcowe mniej męczarni w cieple z takim brzuchem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lipcowy syn wyszedł w maju więc ja się nie wypowiadamja też wolę lipcowe mniej męczarni w cieple z takim brzuchem
Sama jestem wcześniakiem ale miesiąc tylko. A jak synek? Wszytko było ok?Mój lipcowy syn wyszedł w maju więc ja się nie wypowiadam
No on ponad 2 miesiące wcześniej. Można powiedzieć że jest dobrze chodź wiadomo mogłoby być lepiej. Bardzo dużo wizyt lekarskich. Różne terapię.Sama jestem wcześniakiem ale miesiąc tylko. A jak synek? Wszytko było ok?
Ja też jestem pesymistką ale tylko w stosunku do siebie. Więc trzymaj się i wszystko będzie dobrzeHej dziewczyny, nie odzywałam się bo nie chcę moim nastrojem siać tu pesymizmu.. zostały mi 3 dni do wizyty, będzie 6±6 także będę wiedziec czy wóz,czy przewóz... Mymi oczami wiecie gdzie siebie widzę .. w szpitalu gratulacje dla wszystkich serduszek, spokoju dla wszystkich czekających na dobre wieści!
nie wolno źle myśleć,i przyciągać złych scenariuszyHej dziewczyny, nie odzywałam się bo nie chcę moim nastrojem siać tu pesymizmu.. zostały mi 3 dni do wizyty, będzie 6±6 także będę wiedziec czy wóz,czy przewóz... Mymi oczami wiecie gdzie siebie widzę .. w szpitalu gratulacje dla wszystkich serduszek, spokoju dla wszystkich czekających na dobre wieści!
ale byłaś u tego samego lekarza?Jestem po dzisiejszej wizycie. Mam pewne obawy…
Z dzisiejszego USG znów młodsza ciąża. Serduszko bije, ale zarodek niewiele urósł od poniedziałku..
w poniedziałek miałam 5+6 z USG i 2,6mm, dzisiaj wychodzi 6+1 z USG i 4,1mm..
Wiadomo lekarz mówi, że niby w normie, ale mam złe przeczucia.