reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, nie odzywałam się bo nie chcę moim nastrojem siać tu pesymizmu.. zostały mi 3 dni do wizyty, będzie 6±6 także będę wiedziec czy wóz,czy przewóz... Mymi oczami wiecie gdzie siebie widzę .. w szpitalu 🙈🙈🙈 gratulacje dla wszystkich serduszek, spokoju dla wszystkich czekających na dobre wieści!
Ja też jestem pesymistką :p ale tylko w stosunku do siebie. Więc trzymaj się i wszystko będzie dobrze :)

Hej dziewczyny, nie odzywałam się bo nie chcę moim nastrojem siać tu pesymizmu.. zostały mi 3 dni do wizyty, będzie 6±6 także będę wiedziec czy wóz,czy przewóz... Mymi oczami wiecie gdzie siebie widzę .. w szpitalu 🙈🙈🙈 gratulacje dla wszystkich serduszek, spokoju dla wszystkich czekających na dobre wieści!
nie wolno źle myśleć,i przyciągać złych scenariuszy

Będzie wszystko dobrze😘zaglądaj do nas, jesteśmy tu żeby się wspierać nawzajem😘😘😘😘

Jestem po dzisiejszej wizycie. Mam pewne obawy…
Z dzisiejszego USG znów młodsza ciąża. Serduszko bije, ale zarodek niewiele urósł od poniedziałku..
w poniedziałek miałam 5+6 z USG i 2,6mm, dzisiaj wychodzi 6+1 z USG i 4,1mm..
Wiadomo lekarz mówi, że niby w normie, ale mam złe przeczucia.

Jestem po dzisiejszej wizycie. Mam pewne obawy…
Z dzisiejszego USG znów młodsza ciąża. Serduszko bije, ale zarodek niewiele urósł od poniedziałku..
w poniedziałek miałam 5+6 z USG i 2,6mm, dzisiaj wychodzi 6+1 z USG i 4,1mm..
Wiadomo lekarz mówi, że niby w normie, ale mam złe przeczucia.
ale byłaś u tego samego lekarza?

U nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej 🥹❤️ jeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy 🥹❤️

Proszę wpisać mi kolejną wizytę na 28.12 i zmienić datę porodu na 14.08

reklama
Do góry