reklama
Nooo. Ja nigdy w życiu nie miałam zatwardzenia ale mogę sobie wyobrazić co to jest za ból bo w pierwszych dniach ciąży było z tym tematem gorzej. Z resztą na przemianę materii nie narzekam i chyba tylko dlatego jestem szczupła bo koooocham jeśćLekarz stwierdził, że jak mnie coś niepokoi to bym zaraz jechała do szpitala. Mówił, że na razie jest w porządku, ale może się zmienić z dnia na dzien.
To przyrost ładny, mówią, że w tym czasie w ciągu tygodnia może przybrać nawet do 200, więc nie martw się, a może aparat się myli.
Też jem ciemne pieczywo i sporo nabiału. Szczerze to wolę już luźne stolce niż zatwardzenie.
Tydzień temu na wizycie miał 1688.
O jaaaa jakie połączenie i na to śledzik z czekoladąmnie nie ruszaja nawet sliwki ze smietana i kiszonymi ogorkami
Ja od zawsze zatwardzenia a chuda jak patyk więc chyba nie ma to większego znaczeniaNooo. Ja nigdy w życiu nie miałam zatwardzenia ale mogę sobie wyobrazić co to jest za ból bo w pierwszych dniach ciąży było z tym tematem gorzej. Z resztą na przemianę materii nie narzekam i chyba tylko dlatego jestem szczupła bo koooocham jeść
A żrem za dwoje od zawszeJa od zawsze zatwardzenia a chuda jak patyk więc chyba nie ma to większego znaczenia
Zazdroszczonki. Ja wystarczy l, ze powącham żarcie i mam+2 kg zanim w ogole cos do gęby wsadzęJa od zawsze zatwardzenia a chuda jak patyk więc chyba nie ma to większego znaczenia
Ale powiedzial co się może zmienić z dnia na dzień? Czy tak po prostu palnął?Lekarz stwierdził, że jak mnie coś niepokoi to bym zaraz jechała do szpitala. Mówił, że na razie jest w porządku, ale może się zmienić z dnia na dzien.
To przyrost ładny, mówią, że w tym czasie w ciągu tygodnia może przybrać nawet do 200, więc nie martw się, a może aparat się myli.
Też jem ciemne pieczywo i sporo nabiału. Szczerze to wolę już luźne stolce niż zatwardzenie.
Tydzień temu na wizycie miał 1688.
A widzisz! To moja teoria na temat szczupłej sylwetki została obalona całe życie w błędzieJa od zawsze zatwardzenia a chuda jak patyk więc chyba nie ma to większego znaczenia
Mówił, ze ciąża nigdy nie jest przewidywalna i to, że dzis szyjna dluga i zamknieta nie oznacza, ze jutro będzie tak samo. Chyba tylko ot tak powiedział.Ale powiedzial co się może zmienić z dnia na dzień? Czy tak po prostu palnął?
reklama
Serio lekarze powinni czasami stulic dziób bo wiecej szkody z tego niz pożytku. U mnie to samo, jest ok, ale niech się Pani nie nastawia, że będzie cały czas. I co to daje? Bo chyba nam nie pomaga.Mówił, ze ciąża nigdy nie jest przewidywalna i to, że dzis szyjna dluga i zamknieta nie oznacza, ze jutro będzie tak samo. Chyba tylko ot tak powiedział.
Tule mocno i wierze, ze będzie u nas wszystko ok!