Dzięki, jesteś głosem rozsądku. U mnie to chyba jakaś infekcja bo pospałam i coś zlalo mnie potemMyślę że spokojnie dziewczyny, nie panikujcie, im więcej stresu tym gorzej. Nie myślcie o tym w ten sposób. Mi w około 26 i 28 tygodniu zdarzały się kilku dniowe luźne stolce. W życiu nie pomyślałam że mógłby to być zbyt wczesny poród. Jak będziecie tak podchodzić to przez stres nie pomożecie ani sobie ani dziecku
reklama
Dokładnie. Czasami wystarczy coś zjeść albo złapać infekcje. Zwłaszcza że teraz sezon na wirusy szaleje. Także nie denerwuj się na zapas a jak to się przedłuży to do internisty na kontrolęMyślę że spokojnie dziewczyny, nie panikujcie, im więcej stresu tym gorzej. Nie myślcie o tym w ten sposób. Mi w około 26 i 28 tygodniu zdarzały się kilku dniowe luźne stolce. W życiu nie pomyślałam że mógłby to być zbyt wczesny poród. Jak będziecie tak podchodzić to przez stres nie pomożecie ani sobie ani dziecku
U mnie jedzenie to samo, bez nowości.
Luźne i co najmniej raz na godzinę, ale nie jest tego dużo.
Chce mi sie caly czas spać, chodzę jakbym miała narkolepsje.
Zaczęłam 33 tydzieńKtory masz tc? Moj się ostatnio dużo rusza więc trochę pocieszylas
Palinka13
Moderator
zazdroszcze bo ja mam zaparcia potężne i co jakis czas przechodze „poród” tylko czekac na hemoroidy ..Z trojaczkami na brzuchu. Totalne wariactwo.
Dziewczyny, a jeszcze pytanie z serii tych obrzydliwych. Czy miewacie luźne stolce? Ja mam np. dziś już drugi raz. Jestem zaziebiona i slabo się czuje, ale jakoś mnie to niepokoi. Nie mam żadnego bólu brzucha, ani nic takiego. Lekki dyskomfort tylko.
Mam to samo że spankiem, a u mnie dopiero środek 29 tcU mnie jedzenie to samo, bez nowości.
Zaczęłam 33 tydzień
Konsultowałaś temat z lekarzem? Ja aż tak często nie mam tych wyproznien.
MagdaaaLena
Fanka BB :)
To nie tak że już mówimy o wywołaniu po prostu lekarz mówiła że sporo przybrała i że jakby się okazało że będzie spora to najwyżej się wywoła poród, ale ja już się martwię na zapas bo mam porównanie poród wywołany a nat całkiem naturalnieA ile już waży że rozmawiacie o wywołaniu?!
Nie martw się na zapas jeszcze trochę czasu zostało.
Co do zabierania ubrań do szpitala to biorę minimum, a rożka w ogóle bo położne mają szpitalne i w nie motaja dziecko. Szkoda potem tych rzeczy bo nie wszystkie wytrzymają pranie w 90 stopniach.
Też planuje prac w 40 stopniach i prasować. Wydaje mi się to optymalne
To dawaj który tydzień i wagęTo nie tak że już mówimy o wywołaniu po prostu lekarz mówiła że sporo przybrała i że jakby się okazało że będzie spora to najwyżej się wywoła poród, ale ja już się martwię na zapas bo mam porównanie poród wywołany a nat całkiem naturalnie
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Dzisiaj jest 31+6 a mała waży 2 kg. Ostatnią wizytę miałam 22 października i ważyła niecałe 1,5 kgKtory masz tc? Moj się ostatnio dużo rusza więc trochę pocieszylas
Próbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.zazdroszcze bo ja mam zaparcia potężne i co jakis czas przechodze „poród” tylko czekac na hemoroidy ..
reklama
Aaa rozumiem. Trzymam kciuki żeby się udało naturalnieTo nie tak że już mówimy o wywołaniu po prostu lekarz mówiła że sporo przybrała i że jakby się okazało że będzie spora to najwyżej się wywoła poród, ale ja już się martwię na zapas bo mam porównanie poród wywołany a nat całkiem naturalnie