MagdaaaLena
Zaangażowana w BB
Zetknęłam teraz na forum do dziewczyn które mają termin na lipiec kurcze dziewczyny my już na końcówce prawie u mnie jutro 32 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też czasem zerknę jak sobie pomyślę że też przez to przechodziłyśmy, ten strach czy serduszko bije, prenatalne, pappa to się cieszę że my już na końcówce niektóre z nas pewnie za jakiś czas zajdą w kolejne ciąże i od nowa będą to przechodzićZetknęłam teraz na forum do dziewczyn które mają termin na lipiec kurcze dziewczyny my już na końcówce prawie u mnie jutro 32 tc
Na tym etapie też są obawy i jakiś strach , ale w sumie już bliżej jak dalej i większe szanse na szczęśliwe zakończenie miewacie takie głupie myśli jak ja... Czy leżąc w jakiejś pozycji nie uciekam dzidziusia, albo ten strach o tą pępowinę często się martwię...Też czasem zerknę jak sobie pomyślę że też przez to przechodziłyśmy, ten strach czy serduszko bije, prenatalne, pappa to się cieszę że my już na końcówce niektóre z nas pewnie za jakiś czas zajdą w kolejne ciąże i od nowa będą to przechodzić
Tak, ja też. Najgorzej w nocy. Nie mogę znaleźć pozycji. Kładę się na bok to mam wrażenie że go gniotę. Zazwyczaj zasypiam w pozycji półsiedzącej.Na tym etapie też są obawy i jakiś strach , ale w sumie już bliżej jak dalej i większe szanse na szczęśliwe zakończenie miewacie takie głupie myśli jak ja... Czy leżąc w jakiejś pozycji nie uciekam dzidziusia, albo ten strach o tą pępowinę często się martwię...
Rozmawiałam z fizjoterapeutka i mowila że dzieci są mądre i zmieniają pozycje jak je uciskamy i ze nawet śpiąc na brzuchu nie zrobimy im krzywdy. Ja też się przewracam jak zaczyna mnie pukać w biodro bo myślę, że to sygnał, że mu coś nie pasiTak, ja też. Najgorzej w nocy. Nie mogę znaleźć pozycji. Kładę się na bok to mam wrażenie że go gniotę. Zazwyczaj zasypiam w pozycji półsiedzącej.
ja to chyba podziekuje na dluzszy czas za powtorkeTeż czasem zerknę jak sobie pomyślę że też przez to przechodziłyśmy, ten strach czy serduszko bije, prenatalne, pappa to się cieszę że my już na końcówce niektóre z nas pewnie za jakiś czas zajdą w kolejne ciąże i od nowa będą to przechodzić
ja dostałam od kuzynki po jednej córeczce rożek od mamyginekolog i można go prać w 90 stopniach. Jakościowo wypada super ale pewnie cena (nie orientowałam się) jest sporaDziewczyny, czy którejś z Was udało się dorwac rozek dobrej jakości, który można uprać w temperaturze wyższej niż 30-40°?
Ja znalazlam jeden, nie za piękny, ale można go prac w 90°. I sie zastanawiam czy brać pierwszy lepszy, ale do wyprania po szpitalu, czy jednak szukać czegoś milszego dla oka
jak sie mnie pytają kiedy następne to mam ochotę na ten moment zasadzić kopa w cztery literyja to chyba podziekuje na dluzszy czas za powtorke
U mamy ginekolog w zestawie 259zl wiec faktycznie, ale ta temperatura mnie zdecydowanie przekonujeja dostałam od kuzynki po jednej córeczce rożek od mamyginekolog i można go prać w 90 stopniach. Jakościowo wypada super ale pewnie cena (nie orientowałam się) jest spora