reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

U mnie chyba wiek robi swoje, bo zamulona jestem i mdli mnie. Szybciej się męczę, a też tort piekę na córki 🙈 A że to mój drugi w życiu to łatwo nie jest. Pogoda i pora roku nie pomaga.
Byle do L4... Prywatnie mogłam dostać już wczoraj, ale jeszcze może ogarnę w grudniu, sama nie wiem.

reklama
Chyba zazwyczaj przenosiny na prywatny się dzieją, jak już się pojawi wątek na kolejny miesiąc :) jeszcze chyba sierpniowe mamusie nie powstały co nie?
A po prywatny wątek to trzeba napisać prośbę bezpośrednio do aniaslu prawda? Z lista chętnych do dodania chyba co nie? 😅
Tak mi się wydaje że dokładnie tak to się odbywa- z pomocą aniaslu. A co do sierpniowych to nie śledziłam tematu 🙂 ja to q ogóle nie skacze po innych wątkach XD

a bo ja wiem. Stwierdził że nie będzie patrzył jak ktoś mi coś wkłada xD ale powiem mu że będzie przez brzuch, to już jak wejdzie myślę że nie bedzie o tym myślał ;D
Az sie wrocilam do Twojego postu z wiekiem i zaskoczenie. Myslalam, ze macie po 20 lat. No chyba, ze partner jest mlodszy nie tylko mentalnie? ;)

Cześć dziewczyny, mnie mało tutaj, ale bardzo męczą nas choroby + w weekend córka ma urodziny, więc jestem na etapie robienia tortu, smażenia naleśników do krokietów itp. 🙈 generalnie powiem Wam, że bardzo zaskoczyła mnie ta ciąża. Zawsze męczyły mnie mega wymioty (raz jak trafiłam do szpitala, to wozili mnie na wózku, bo byłam tak osłabiona, że nie dawałam rady chodzić 🤦). A teraz sporadyczne mdłości, ale za to czuję ogromne zmęczenie i mam takie uczucie jakbym miała grypę. W sumie nie wiem co gorsze...mam nadzieję, że drugi trymestr będzie łaskawy :)
jeny teraz beda za mną krokiety chodzić 😂

Dziewczyny dzisiaj wstałam z okropnym bólem gardła i zatkanym nosem, może macie jakieś sprawdzony patent na chorobę?
Ja mam to samo teraz. Wczoraj wycisnęłam przez sokowirówkę imbir i cytrynę i piję po kilka łyżek co jakiś czas. A tak pozatym to do gardła Argentin t a do nosa rhinoargent, marimer i ja mam duszek taki olejek do smarowania nosa

reklama
Do góry