Palinka13
Moderator
musi byc jakis sposobPrzejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objesc![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musi byc jakis sposobPrzejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objesc![]()
ja tez mam wiele rzeczy z olx i vinted i dalej polujeU mnie też, tylko mam w rodzinie dzieci i każdy wiedział, że się staramy o dziecko, więc wszystko zostawiali dla naswózek sprezentował tata. A to co zamawiamy to wszystko z olx i vinted
więc bardzo dobrze Cię rozumiem
jak patrzę jak dziewczyny tu piszą że zamawiają ze stron internetowych jakieś ciuchy czy inne dodatki to jest dla mnie takie obce
z jednej strony bardzo bym chciała ale z drugiej wiem, że wydatków jest tyle pomimo tego, że prawie wszystko dostałam to aż nie jestem w stanie nawet wejść na tą stronkę
nie zrozumcie mnie źle ja nie oceniam ani nic z tych rzeczy, każdy robi tak jak chce i jak mu się podoba i to jest super, ta różnorodność
![]()
Właśnie po koszule porodowa pójdę chyba do lumpa coś wynaleźć, bo to i tak do wyrzucenia od razu. Niby piszą że może być stary t-shirt, ale jak w t-shircie przyłożyć dziecko do klatki piersiowejja tez mam wiele rzeczy z olx i vinted i dalej polujebo za niektore rzeczy jakbym miala placic normalnie a sa tylko na chwile to bym poszla z torbami i nie widze sensu
np koszule do porodu. Nienawidze koszul
wiec sa tylko na szpital to po co mi nowe
albo niektore ciuszki jak zasra po pachy to zeby nie bylo szkoda wyrzucic w razie czego
![]()
Ja dokładnie tak samo! Większość już mam a wczoraj dostałam 4 wielkie worki ubranek 56-74Ja już miałam wystarczająco ciuszków dla malucha aż tu nagle wleciała koleżanka z całym kartonem ciuchów 44-62masakra, chyba będę to ze 3 razy dziennie przebierać nawet jak się nie obsika żeby wszystko wykorzystać
![]()