reklama
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Zaczęłam już dziewczyny zbierać ubranka dla mojej malutkiej , kupiłam już fajnych parę rzeczy i polecalyscie next i faktycznie fajne ubranka też coś zamówiłam a teraz takie pytanko mam... Z racji tego , że będziemy rodziły zimą co dla mnie jest nowością, bo mam dzieci z cieplejszych sezonów , to teraz nie wiem jak podejść do tego wszystkiego i czy kupujecie wkład do wózka na zimę i kombinezon taki ala misio czy jeszcze coś cieplejszego? Zupełnie nie wiem co kupić aż wstyd... Kolejna ciąża i nie wiem co potrzebne
MagdaaaLena
Czy jakiś koc do wózka jest potrzebny?
Ja nie mam dzieci ale odchowałam z 20 jestem niania i to co polecam na zimowe spacery dla takich maluszków, to na pewno kombinezon puchaty a do koc. Są też bardzo fajne śpiworki do gondoli to wtedy wystarczy kombinezon z wełny (najlepiej merino bo tak nie drapie a ja mam na tym punkcie świra ). Na początek to wystarczy a potem sama zobaczysz co będzie dla Ciebie wygodniejsze czy też lepsze dla Ciebie i malutkiejZaczęłam już dziewczyny zbierać ubranka dla mojej malutkiej , kupiłam już fajnych parę rzeczy i polecalyscie next i faktycznie fajne ubranka też coś zamówiłam a teraz takie pytanko mam... Z racji tego , że będziemy rodziły zimą co dla mnie jest nowością, bo mam dzieci z cieplejszych sezonów , to teraz nie wiem jak podejść do tego wszystkiego i czy kupujecie wkład do wózka na zimę i kombinezon taki ala misio czy jeszcze coś cieplejszego? Zupełnie nie wiem co kupić aż wstyd... Kolejna ciąża i nie wiem co potrzebne
Ja mam śpiwór do wózka i byłam mega zadowolona. Był taki ciepły że czasami w piżamie/pajacyku na śpiocha przekladałam syna i rano zaprowadzalismy starszego do przedszkola miał tak mocny sen że budził się po powrocie. Jeszcze ze spokojem ten śpiwór będzie można wykorzystać w kolejnym sezonie. My mamy cottonmoose ale teraz jest bardzo duży wybór
shootingstar
Również mamy śpiworek i kupiłam zimowy kombinezonZaczęłam już dziewczyny zbierać ubranka dla mojej malutkiej , kupiłam już fajnych parę rzeczy i polecalyscie next i faktycznie fajne ubranka też coś zamówiłam a teraz takie pytanko mam... Z racji tego , że będziemy rodziły zimą co dla mnie jest nowością, bo mam dzieci z cieplejszych sezonów , to teraz nie wiem jak podejść do tego wszystkiego i czy kupujecie wkład do wózka na zimę i kombinezon taki ala misio czy jeszcze coś cieplejszego? Zupełnie nie wiem co kupić aż wstyd... Kolejna ciąża i nie wiem co potrzebne
Ja mam 4 kombinezony w różnych rozmiarach ( jakiś tak wyszło) ale najbardziej mi się sprawdził ciepły śpiwór i lżejszy kombinezon niż taki typowo zimowy. Chyba każda z nas też ma inne preferencje, inną potrzebę spacerów i ich długości itp więc i tak ,,w praniu" wyjdzie co się sprawdza a co nie. W każdym razie śpiwór polecam z czystym sumieniem, a kombinezon też warto mieć
MagdaaaLena
Mi się tak wydaje właśnie, że śpiworek i lżejszy kombinezon do tego i powinno być w porządku. Teraz jestem już w trakcie szukania i kurcze piękne są niektóre rzeczy, aż głowa boliJa mam 4 kombinezony w różnych rozmiarach ( jakiś tak wyszło) ale najbardziej mi się sprawdził ciepły śpiwór i lżejszy kombinezon niż taki typowo zimowy. Chyba każda z nas też ma inne preferencje, inną potrzebę spacerów i ich długości itp więc i tak ,,w praniu" wyjdzie co się sprawdza a co nie. W każdym razie śpiwór polecam z czystym sumieniem, a kombinezon też warto mieć
reklama
Witajcie dziewczyny
Oko nie ropieje, ale rano mocno łzawią oba.
To jedno nadal mocno czerwone. Nie chcę iść do przychodni, boje się coś złapać, doktor przestrzegał, że szaleje angina i by nawet sklepy omijać.
Ja mam kupiony cieńszy kombinezon i do tego śpiworek.
Oko nie ropieje, ale rano mocno łzawią oba.
To jedno nadal mocno czerwone. Nie chcę iść do przychodni, boje się coś złapać, doktor przestrzegał, że szaleje angina i by nawet sklepy omijać.
Ja mam kupiony cieńszy kombinezon i do tego śpiworek.