reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

No i super 👍 ja rzęsy też robię. W poniedziałek mam paznokcie u rąk , nóg, henna i rzęsy😉 a jutro fryzjer. Jest czas na wszystko. Kobieta w ciąży czy mająca małe dzieci też może zrobić coś dla siebie 🙂
Ja też robię paznokcie ale 30 grudnia idę na ściągnięcie i zrobię sobie przerwę. I mi będzie łatwiej przy maluszki i pazurki sobie odpoczną 😂

reklama
A ja myślałam że pojadę dzisiaj, przestraszyłam się dosłownie, ale przeszło 😉 kurczę ciężko jest ale w sumie niech posiedzi jeszcze troszkę każdy dzień jest dobry😊 myślę sobie tylko , że te skurcze które się pojawiają to jest dobrze , bo to oznacza , że organizm się przygotowuje do porodu.

I nic a nic dzisiaj nie zrobiłam. Siedziałam i oglądałam telewizję a skurcze były rozpierające z brzucha na plecy. Dla mnie to też coś nowego , bo ja w żadnej ciąży nie miałam czegoś takiego przepowiadającego 🤔 ciekawe jak to się ma do samego porodu. Wbijam sobie do głowy , że może przez to przygotowanie będzie szybciej ha 😁😁😁 a co muszę się pocieszać 😉

Dziewczyny, które są tuż przed samym rozwiązaniem jak Wy się ogólnie czujecie? Jak ja byłam zmęczona i się położyłam to rano jeszcze jakoś było w miarę a w tej chwili to już jest na takiej zasadzie, że ja z łóżka wstaje to już mnie boli. Stanę na nogi to bolą, ból bioder, plecy z tyłu bolą, a z przodu podbrzusze to tak jakby się miało rozejść to wszystko teraz się dzieje nawet po odpoczynku... A czy któraś z Was zauważyła u siebie jakąś zmianę w brzuszku w sensie opuszczenia się go?

Do góry