reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
mi właśnie,nie przechodzi a jestem z tych co wodę piją n poziomie bliskim zeru, a teraz ciągle chce po się pić🫣
Kawę pije tylko jedną i to bardzo słabą bo jakoś nie mam ochoty , mogłabym wcześniej pić kilka dziennie😱
Ja też z tych co wody nie znały 😁 a teraz suszy jakbym na pustyni była. Usta pękają, skora sucha

reklama
ciekawe😊 ja z córa to lody i rosół ,a na kawę nie mogłam patrzeć,z synem na nic nie miałam ochoty ciągle mnie mdliło.
Teraz mam fazę na to co nie słodkie,właśnie zjadłam kanapkę z pomidorem i cebula🤣🤣🤣
Ooooo taaaaaak!!! Ja całą ciaze z córką gotowałam rosol. Jakieś 3 razy w tygodniu go gotowalam a czasami byl przecież na 2 dni. Mąż był cierpliwy, bo lubi rosol, ale po iluś tygodniach spytał, czy musimy jeść ciągle rosol 🤣🤣🤣🤣🤣

Do góry