JoAnnA250694
Fanka BB :)
powiem wam że strasznie brakuje mi normalnego jedzenia u mnie w mieście mało bezglutenowych miejscMi jak nigdy ostatnio wchodzi Big Mac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiem wam że strasznie brakuje mi normalnego jedzenia u mnie w mieście mało bezglutenowych miejscMi jak nigdy ostatnio wchodzi Big Mac
ja tyle rzygam, że jak jest na cos smak to lecę do sklepu i odpalam fajerwerkiTe znowu o zarciu haha lekarka powiedziala ze moge przytyc tylko 8 kg a tyle to ja potrafie w tydzien
A ja właśnie jak widzę reklamę McDonalda to za to zjadłam drugą część obiadu który wczoraj sobie zrobiłam jejku jak się najadłamMi jak nigdy ostatnio wchodzi Big Mac
Ja już przytyłam 0.5 kg wg pomiaru do karty ciążyTe znowu o zarciu haha lekarka powiedziala ze moge przytyc tylko 8 kg a tyle to ja potrafie w tydzien
Ta ciąża to jak bulimia jakaśja tyle rzygam, że jak jest na cos smak to lecę do sklepu i odpalam fajerwerki
Tak btw polecam dla team słone - kolejny grzeszek - kartofelki z mcdonalds mmm czosnkowe i słoniutkie
Racja, nie to co my - u nas zawsze kulturka i pełne wsparcie
Mąż właśnie wrócił od teściowej, przyniósł jakieś pudelka, od razu leciałam do niego co tam ma dobregoTe znowu o zarciu haha lekarka powiedziala ze moge przytyc tylko 8 kg a tyle to ja potrafie w tydzien