Ja co do ubran to nie umiem określić ponieważ przez ibs raz mam wzdety brzuch raz nie. Dlatego najczęściej chodze w dresach które mnie nie uciskaja. Nie ukrywam, że planuje się mocno trzymac w ryzach bo schudlam prawie 30kg i nie chciałabym znow tego powtarzać. Już od pewnego czasu też jestem na utrzymaniu wagi i kontroli jedzenia. Do tego że względu na jelita jem bardzo delikatnie. Od kilku dni mam też przerwe w biezni bo muszę sprawdzić czy coś mi miesien nie szwankuje i dlatego mam dziwne klucie w brzuchu a raczej na skórze. W momencie schylania. Czekam też na wizytę u gastro i chyba wybiorę się do osteopaty
reklama
Devin
Moderator
Ja ostatni raz chora byłam może w podstawówce. W gimnazjum i liceum symulowałam żeby do szkoły nie iść. A teraz od 6 listopada nie mam siły na nic. Wczoraj wzięłam jedną tabletkę na mdłości i jest git odstawię w poniedziałek zobaczymyI jeszcze te teksty, że ciąża to nie choroba i kobiety przesadzają.
Faktycznie to nie choroba, dla mnie to dużo gorsze od choroby, bo w żadnej mnie tak mocno nie ścięło jak w ciąży. Przy chorobie z tydzień odpocznę poleżę i jest ok. A w ciazy? Budzę się z mdłościami i idę spać z mdłościami i tak dzien w dzień. Więc faktycznie ciaza to nie choroba, to coś gorszego jeśli chodzi o samopoczucie
A potem nie będzie lepiej. Zgaga, bóle pleców i inne dolegliwości.... No ale kobiety przesadzają
Devin
Moderator
Powiem Ci ze moja przyjaciółka jest w ciąży, 3 tygodnie ma termin po mnie także jestem przeszzczesliwa. Jej nic nie jest, chodzi na siłownię jak chodziła, do pracy zamierza ile się da. Więc zależy od samopoczucia. Też planowałam jak najdłużej..Ja jak słyszę że ciąża to nie choroba to krew mnie zalewa
Devin
Moderator
Ja w wakacje schudłam 8 w 2 miesiące i tak mówię, jak przytyję to git, szybko zrzucę ale miesiąc minął i już 2 kgJa co do ubran to nie umiem określić ponieważ przez ibs raz mam wzdety brzuch raz nie. Dlatego najczęściej chodze w dresach które mnie nie uciskaja. Nie ukrywam, że planuje się mocno trzymac w ryzach bo schudlam prawie 30kg i nie chciałabym znow tego powtarzać. Już od pewnego czasu też jestem na utrzymaniu wagi i kontroli jedzenia. Do tego że względu na jelita jem bardzo delikatnie. Od kilku dni mam też przerwe w biezni bo muszę sprawdzić czy coś mi miesien nie szwankuje i dlatego mam dziwne klucie w brzuchu a raczej na skórze. W momencie schylania. Czekam też na wizytę u gastro i chyba wybiorę się do osteopaty
Devin
Moderator
Tak, amused tu rządzi, ale chyba poczekamy bo jeszcze dziewczyny dołączająAa I takie pytanie mam. Bedziecie zamykać wątek na prywatny?
Wylogowana
Fanka BB :)
Mi też nic nie było aż weszłam w 7+0 i się zaczęłoHej dziewczyny Ja dzisiaj 6+1 i powiem Wam że jak słucham o waszych objawach to u mnie na razie jakoś łaskawie jest... U mnie jest bezsenność zwłaszcza nad ranem, bóle piersi, bóle brzucha, nadwrażliwość na zapachy no i zmęczenie. Mdłości troche mam jedynie jak jestem głodna, jak zjem to przechodzi. Zobaczymy czy mi się bardziej to rozkręci...
Ale oczywiście trzymam kciuki, żeby u ciebie już tak zostało
A z takich dziwnych jak dla mnie smaków to są jajka sadzone. Dawniej też jadla ale o tak po prostu raz na jakiś czas. A teraz bardzo często mam ochotę na jajko sadzone ale takie żeby się żółtko wylewało. Dawniej nie było opcji A teraz tylko takie mi smakuje.
reklama
Ja licze ze uda mi się to jakoś utrzymac w ryzach. Bo w poprzednich ciążach tak do 13kg przytylam ale nic mi magicznie nie zniknęło jak to często mowia.Ja w wakacje schudłam 8 w 2 miesiące i tak mówię, jak przytyję to git, szybko zrzucę ale miesiąc minął i już 2 kg
Podziel się: