reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ale wam powiem, ze tu nie ma sie co smiac haha. Niektore baby sa takie perfidne, ze jeszcze sie ciesza jak my sie wkurzamy i dążą do celu. Ja mialam ostatnio sytuacje wsrod znajomych .. slub w sierpniu mial byc teraz. Zaproszenia rozdane . A tu sie okazuje ze gosciu ma nowa pania starsza z dziecmi .. bo go tak omotala ***** 🙄
ojjj ja o tym wiem wiele
mój obecnie już mąż jak go poznałam miał wiele koleżanek
on traktował je jako koleżanki a ja mu mówię że one do niego podbijają
no koleżanka nie dzwoni do kolegi w piątek o 22:00 żeby zapytać co u niego :p
jedna koleżanka rzuciła mu się na szyję jak go zobaczyła , jak mnie zobaczyła (początek znajomości naszej miłosnej był) to mina jej zrzedła rok później na tą samą imprezę przyjechałam z siostrzenicą podobną do mnie z wyglądu - to raptem już do niego w ogóle nie pisze :D

To jak już jesteśmy w tym temacie . To mój kolega się żenił i wyobrażacie sobie że zaproszony gość przyszedł z Panią na wesele która się wstawiła, poszła do Pana młodego do pokoju i się rozebrała 😱. Dobrze że ją wystawił za drzwi i jego żona tego nie zobaczyła , bo mógłby mieć problem żeby się wytłumaczyć 😅

To jak już jesteśmy w tym temacie . To mój kolega się żenił i wyobrażacie sobie że zaproszony gość przyszedł z Panią na wesele która się wstawiła, poszła do Pana młodego do pokoju i się rozebrała 😱. Dobrze że ją wystawił za drzwi i jego żona tego nie zobaczyła , bo mógłby mieć problem żeby się wytłumaczyć 😅
Ludzie mnie naprawdę zaskakują niezmiernie....

Nic mnie tak nie wkurza jak osoby polujące na tych w związkach. Jest niby takie powiedzenie "nie ma takiego wagonu, którego nie można odpiąć", ale uważam, że to jest szczyt ku*****wa...
dokładnie , a kobiety są teraz gorsze od mężczyzn . Moja córka zaraz kończy liceum , jak słucham tych opowieści … teraz tylko liczy się kasa … to nic że facet ma żonę , dzieci . Najważniejsze że ma kasę na sponsoring 😖to teraz bardzo popularne zjawisko , kiedyś to był wstyd a teraz…. Moda

dokładnie , a kobiety są teraz gorsze od mężczyzn . Moja córka zaraz kończy liceum , jak słucham tych opowieści … teraz tylko liczy się kasa … to nic że facet ma żonę , dzieci . Najważniejsze że ma kasę na sponsoring 😖to teraz bardzo popularne zjawisko , kiedyś to był wstyd a teraz…. Moda
no i wlasnie ten nasz znajomy po 10 latach zostawil swoja kobiete przed slubem dla starszej z odwalona chata.. pania dyrektor banku

My się obracamy w takich kręgach, że nawet rozwodów nie ma za dużo, ale słyszę gdzieś dalej o takich sytuacjach, że mąż odchodzi do młodszej, że żona zostawia dziecko i męża i wyjeżdża. Nie do pojęcia dla mnie...

reklama
Do góry