JoAnnA250694
Fanka BB :)
superDziewczyny jestem po . Wszystko dobrze . Maluszek rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superDziewczyny jestem po . Wszystko dobrze . Maluszek rośnie
ojjj ja o tym wiem wieleAle wam powiem, ze tu nie ma sie co smiac haha. Niektore baby sa takie perfidne, ze jeszcze sie ciesza jak my sie wkurzamy i dążą do celu. Ja mialam ostatnio sytuacje wsrod znajomych .. slub w sierpniu mial byc teraz. Zaproszenia rozdane . A tu sie okazuje ze gosciu ma nowa pania starsza z dziecmi .. bo go tak omotala *****
Ludzie mnie naprawdę zaskakują niezmiernie....To jak już jesteśmy w tym temacie . To mój kolega się żenił i wyobrażacie sobie że zaproszony gość przyszedł z Panią na wesele która się wstawiła, poszła do Pana młodego do pokoju i się rozebrała . Dobrze że ją wystawił za drzwi i jego żona tego nie zobaczyła , bo mógłby mieć problem żeby się wytłumaczyć
dokładnie , a kobiety są teraz gorsze od mężczyzn . Moja córka zaraz kończy liceum , jak słucham tych opowieści … teraz tylko liczy się kasa … to nic że facet ma żonę , dzieci . Najważniejsze że ma kasę na sponsoring to teraz bardzo popularne zjawisko , kiedyś to był wstyd a teraz…. ModaNic mnie tak nie wkurza jak osoby polujące na tych w związkach. Jest niby takie powiedzenie "nie ma takiego wagonu, którego nie można odpiąć", ale uważam, że to jest szczyt ku*****wa...
no i wlasnie ten nasz znajomy po 10 latach zostawil swoja kobiete przed slubem dla starszej z odwalona chata.. pania dyrektor bankudokładnie , a kobiety są teraz gorsze od mężczyzn . Moja córka zaraz kończy liceum , jak słucham tych opowieści … teraz tylko liczy się kasa … to nic że facet ma żonę , dzieci . Najważniejsze że ma kasę na sponsoring to teraz bardzo popularne zjawisko , kiedyś to był wstyd a teraz…. Moda