reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja mam dziś zjazd pod tytułem "nie chce mi się"
Rano byliśmy w kościele. Ostatnio kupiłam sobie taką piękną sukienkę na shein za 35 zł. Jak założyłam ją do pracy to nigdy nie usłyszałam w swoim życiu tyłu komplementów co wtedy. Taka zajebista. Więc myślę sobie a założę sobie a co....
I co? Był taki wiatr że ta sukienka frymuwala na wszystkie strony świata a ja jak debil stałam i nie wiedziałam z ktrwj strony ją trzymać. Wejście do kościoła nie wchodziło w grę bo była z nami córa którą w kościele roznosi.
Także nie wszytko złoto co się świeci 😂 mała poszła spać po powrócę z kościoła zrobiłam obiad. Zjedliśmy. Mąż mówi chodź położymy się trochę po obiedzie i co? I ledwo moja głowa dotknęła poduszki a moje dziecko wstało... Rety... I tak chodzę z nią od podwórka do podwórka z nadzieją ze wyjdzie jakaś chmura i zacznie lać. Jedyny sposób by ją zabrać do domu bez dramy

Ja mam dziś zjazd pod tytułem "nie chce mi się"
Rano byliśmy w kościele. Ostatnio kupiłam sobie taką piękną sukienkę na shein za 35 zł. Jak założyłam ją do pracy to nigdy nie usłyszałam w swoim życiu tyłu komplementów co wtedy. Taka zajebista. Więc myślę sobie a założę sobie a co....
I co? Był taki wiatr że ta sukienka frymuwala na wszystkie strony świata a ja jak debil stałam i nie wiedziałam z ktrwj strony ją trzymać. Wejście do kościoła nie wchodziło w grę bo była z nami córa którą w kościele roznosi.
Także nie wszytko złoto co się świeci 😂 mała poszła spać po powrócę z kościoła zrobiłam obiad. Zjedliśmy. Mąż mówi chodź położymy się trochę po obiedzie i co? I ledwo moja głowa dotknęła poduszki a moje dziecko wstało... Rety... I tak chodzę z nią od podwórka do podwórka z nadzieją ze wyjdzie jakaś chmura i zacznie lać. Jedyny sposób by ją zabrać do domu bez dramy
Też dzisiaj mam taki tryb
Wzięłam wczoraj leki na te mdłości ale dzisiaj jakoś tak bardziej je czuję i jest mi niedobrze
Strasznie denerwują mnie ciężarne na Instagramie takie szczęśliwe zadowolone , biegające 😁 a ja wegetuję
Ogółem jak cokolwiek zjem to taki mi brzuch wywala że masakra 😁
Już taka zmęczona jestem tym stanem 😁

Też dzisiaj mam taki tryb
Wzięłam wczoraj leki na te mdłości ale dzisiaj jakoś tak bardziej je czuję i jest mi niedobrze
Strasznie denerwują mnie ciężarne na Instagramie takie szczęśliwe zadowolone , biegające 😁 a ja wegetuję
Ogółem jak cokolwiek zjem to taki mi brzuch wywala że masakra 😁
Już taka zmęczona jestem tym stanem 😁
Ja za to z dnia na dzień coraz większe zmęczenie. Śpię w dzień nawet po 2 godziny,a i tak zasypiam o 21. Nie mam siły na nic, ledwo obiady gotuje, o porządkach nawet nie myślę. Męczę się leżeniem przed tv...

A u mnie całkiem okej, nawet udało się wyjść na spacer i rano też te mdłości już jakoś minęły na szczęście. Zrobienie obiadu jest męczące bardziej fizycznie, ale wszystko po prostu powoli i jakoś idzie. Jutro wizyta, mam nadzieję, że wszystko ok, nie mogę się doczekać. 😅
Chyba w tym tygodniu będą tu pierwsze USG genetyczne, dobrze kojarzę? 😀

reklama
Do góry