Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak samo.. nie mam mocy ani chęci zeby sie podniescChyba wszyscy jeszcze śpią, przynajmniej u mnie aura nie sprzyja wstaniu z łóżka. Jest ponuro, wilgotno na dworze...
A jak tam u Was?
Ja też bez energii...zmęczona,śpiąca....Chyba wszyscy jeszcze śpią, przynajmniej u mnie aura nie sprzyja wstaniu z łóżka. Jest ponuro, wilgotno na dworze...
A jak tam u Was?
Ale podali więcej informacji co to może być? Może znowu legionella?Cześć dziewczyny, to u mnie dzisiaj pięknie zdenerwował mnie fakt że wyszła informacja ze w wodzie nie można się myć ani robić prania także myślę że nie o samą eserichie coli chodzi...
napisali, że eserichia coli ale jakby sama eserichia to pranie można by było zrobić a tu nic niby, podkarpacieAle podali więcej informacji co to może być? Może znowu legionella?
Skąd jesteś?
No to fakt, ciekawe. Bo może jednak coś więcej znaleźli.napisali, że eserichia coli ale jakby sama eserichia to pranie można by było zrobić a tu nic niby, podkarpacie
wiesz najbardziej bije się że jakoś dzieciaczkowi mogłam zaszkodzić oby nieNo to fakt, ciekawe. Bo może jednak coś więcej znaleźli.
Współczuje sytuacji, bo yo na pewno dość uciążliwe :/