reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Łącze swie w bólach 😅 żyje dziewczęta od rana na nogach córkę z obozu odebrać i wyjazdz zrodzina na taty urodziny. Obiadek dostałam pod nos i powiem wam że u kogoś. Lepiej smakuje nawet zjadłam dwa posiłki rosół i drugie danie wybrałam ziemniaki na pół z mężem devolay po 2 godzinach wepchnąłem torta bezowego i jeden kawalek jabłecznika mamy ale był pyszny dawno nie jadłam takiego. Mokrego kruchego uwielbiam takie 🤩🙊🙊 dobra passa mnie opuściła gdy wrocilam do domu znowu źle zamopoczucie eh chyba ten dom. Zła energię na mnie wywiera z tymi mdlosciami ..
ja sie objadlam teraz czeresni i tez Ci powiem tak srednio 😂

reklama
Ja mam prenatalne umówione na 5 lipca . W środę idę na badanie kontrolne i chciałam jeszcze podpytać odnośnie testów Sanco , Nifty , bo na poprzedniej wizycie wspominałam lekarzowi to powiedziała żebym poczekała do genetycznych tylko boję się że ze względu na wiek pappa wyjdzie kiepsko 😟 i będę się potem denerwować niepotrzebnie .

Łącze swie w bólach 😅 żyje dziewczęta od rana na nogach córkę z obozu odebrać i wyjazd z rodzina na taty urodziny. Obiadek dostałam pod nos i powiem wam że u kogoś. Lepiej smakuje nawet zjadłam dwa posiłki rosół i drugie danie wybrałam ziemniaki na pół z mężem devolay po 2 godzinach wepchnelam torta bezowego i jeden kawalek jabłecznika mamy ale był pyszny dawno nie jadłam takiego. Mokrego kruchego uwielbiam takie 🤩🙊🙊 dobra passa mnie opuściła gdy wrocilam do domu znowu źle samopoczucie eh chyba ten dom. Zła energię na mnie wywiera z tymi mdlosciami ..
mam podobnie , kiedy jestem poza domem w biegu to jest ok, a jak tylko wrócę do domu i wskoczę na kanapę to wszystkie dolegliwości wracają 🤢

reklama
Do góry