reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Łącze swie w bólach 😅 żyje dziewczęta od rana na nogach córkę z obozu odebrać i wyjazdz zrodzina na taty urodziny. Obiadek dostałam pod nos i powiem wam że u kogoś. Lepiej smakuje nawet zjadłam dwa posiłki rosół i drugie danie wybrałam ziemniaki na pół z mężem devolay po 2 godzinach wepchnąłem torta bezowego i jeden kawalek jabłecznika mamy ale był pyszny dawno nie jadłam takiego. Mokrego kruchego uwielbiam takie 🤩🙊🙊 dobra passa mnie opuściła gdy wrocilam do domu znowu źle zamopoczucie eh chyba ten dom. Zła energię na mnie wywiera z tymi mdlosciami ..
ja sie objadlam teraz czeresni i tez Ci powiem tak srednio 😂

reklama
Ja mam prenatalne umówione na 5 lipca . W środę idę na badanie kontrolne i chciałam jeszcze podpytać odnośnie testów Sanco , Nifty , bo na poprzedniej wizycie wspominałam lekarzowi to powiedziała żebym poczekała do genetycznych tylko boję się że ze względu na wiek pappa wyjdzie kiepsko 😟 i będę się potem denerwować niepotrzebnie .

Łącze swie w bólach 😅 żyje dziewczęta od rana na nogach córkę z obozu odebrać i wyjazd z rodzina na taty urodziny. Obiadek dostałam pod nos i powiem wam że u kogoś. Lepiej smakuje nawet zjadłam dwa posiłki rosół i drugie danie wybrałam ziemniaki na pół z mężem devolay po 2 godzinach wepchnelam torta bezowego i jeden kawalek jabłecznika mamy ale był pyszny dawno nie jadłam takiego. Mokrego kruchego uwielbiam takie 🤩🙊🙊 dobra passa mnie opuściła gdy wrocilam do domu znowu źle samopoczucie eh chyba ten dom. Zła energię na mnie wywiera z tymi mdlosciami ..
mam podobnie , kiedy jestem poza domem w biegu to jest ok, a jak tylko wrócę do domu i wskoczę na kanapę to wszystkie dolegliwości wracają 🤢

reklama
Do góry