reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
to powinno nie długo pomoc , teraz jest też taka pora roku ,raz zimno ,raz ciepło . U mnie dziewczyny co chwilę katar lub kaszel i nie jest to bakteryjne żeby był potrzebny antybiotyk . Tylko syrop i inhalacje a i tak za chwilę wraca bo trochę je zawieje .pije takie herbatki od dawna codziennie już w ogóle jak się dowiedziałam o ciąży. Piję p.r.e.n. ..a. Len saszetki wcześniej syrop , no nosa psikam inhalacje i teraz okłady zimne
Mama23?????
Nie doczytałam całościJa odkąd nie mogę pić kawy ,również mam problem z zaparciami i chętnie też się dowiem jak sobie z tym radzić
Memories
Tu czasem jak przychodzę jest milion stron do nadrobienia więc się nie dziwię!Nie doczytałam całości
Polecone zostały czopki i tabletki.
Ps. Dziewczyny a Wy nazwy tych leków tak piszecie skryptem, bo tu nie można?
Malina_po30
Ja zaczęłam pić inkę (są różne fajne smaki, kokosowa, karmelowa, z cykorii) i po jakimś czasie też już gonię po niej do WC jak po kawieJa odkąd nie mogę pić kawy ,również mam problem z zaparciami i chętnie też się dowiem jak sobie z tym radzić
Malina_po30
Ja 31.12 mam wizytę to będzie 6+0Nowe dziewczyny które dotarły ostatnio do nas i podały mi wstępną datę porodu ,niech sprawdza czy są na liście . Przed chwilą uzupełniałam ale jak kogoś pominęłam to przepraszam i proszę się upomnieć . Wpisuje tylko dziewczyny które podaja mi datę porodu , nie raz jak wyłapie to przypominam o tym . Te ktore do tej pory nie podały uważam że zrezygnowały z uczestnictwa w grupie .
Cherry_Tomato
Z USG 11+3, z OM 11+6.już 16 stycznia prenatalne ? To który to będzie tydzien?
Teoretycznie od 11+0 można walić te badanie śmiało, ale też myślę, czy nie za wcześnie? Ewentualnie te drugie prenatalne z pappa na NFZ zrobię w 12+cos…
Ogólnie te badanie chce tak wcześnie zrobić, bo w tej okolicy chciałam zrobić SANCO, a przed pobraniem chciałam zrobić zwykłe USG, żeby (brutalnie mówiąc) spr, czy ciąża się wciąż rozwija, więc pomyślałam, że trochę bez sensu robić co chwilę USG, ale nie wiem już sama
Ja podobnie , mam w planach sanco ale przed chcę sprawdzić czy wszystko ok . Mi sam dr wyznaczył termin prenatalnych na 22.01 i to będzie 11+1Z USG 11+3, z OM 11+6.
Teoretycznie od 11+0 można walić te badanie śmiało, ale też myślę, czy nie za wcześnie? Ewentualnie te drugie prenatalne z pappa na NFZ zrobię w 12+cos…
Ogólnie te badanie chce tak wcześnie zrobić, bo w tej okolicy chciałam zrobić SANCO, a przed pobraniem chciałam zrobić zwykłe USG, żeby (brutalnie mówiąc) spr, czy ciąża się wciąż rozwija, więc pomyślałam, że trochę bez sensu robić co chwilę USG, ale nie wiem już sama
Mama23?????
ja zawsze robiłam 12+ coś czyli w połowie żeby była najlepsza widoczność i nie powtarzać . I mi wypada na 20 stycznia ,dlatego zastanawiałam sięZ USG 11+3, z OM 11+6.
reklama
Mama23?????
to @angeliskax dopisze cię do listy wizytJa 31.12 mam wizytę to będzie 6+0
Podziel się: