Mialla26
Fanka BB :)
ogólnie wszystko jem, nie mam jakiś specjalnych wstrętów ani zachcianekA ja właśnie odpaliłam ogórki kiszone mamy do sałatki, prawie ich zabrakło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ogólnie wszystko jem, nie mam jakiś specjalnych wstrętów ani zachcianekA ja właśnie odpaliłam ogórki kiszone mamy do sałatki, prawie ich zabrakło
Ja właśnie też jedyne na co nie mam smaka to kawa i słodycze. Przestały dla mnie istnieć.ogólnie wszystko jem, nie mam jakiś specjalnych wstrętów ani zachcianek
ja kawy zero teraz. I tak jak lubilam omlety to poki co to mnie odrzucilo fest. Moj robil wczoraj to tak mi sie wydawalo ze capi cala chata ze na dwor go wyganialam jescJa właśnie też jedyne na co nie mam smaka to kawa i słodycze. Przestały dla mnie istnieć.
mój wczoraj przyszedł z wędzoną makrelą, również został oddelegowanyja kawy zero teraz. I tak jak lubilam omlety to poki co to mnie odrzucilo fest. Moj robil wczoraj to tak mi sie wydawalo ze capi cala chata ze na dwor go wyganialam jesc
W sumie taka kanapkę z świeżym chlebem makrela i ogórkiem kiszonym to bym zjadłamój wczoraj przyszedł z wędzoną makrelą, również został oddelegowany
tez bym przytulilaW sumie taka kanapkę z świeżym chlebem makrela i ogórkiem kiszonym to bym zjadła
nawet mi nie mówcieW sumie taka kanapkę z świeżym chlebem makrela i ogórkiem kiszonym to bym zjadła
Ja w tej ciąży też nie badałam bety bo tak jak piszesz za dużo nerwów. Trzymam kciuki za was ja po łyżeczkowaniu po pierwszej miesiączce poszłam do lekarza i już było wszystko ładnie ale ten cykl odpuściliśmy i zaszłam w następnym od razu. Czas szybko zleci! ŚciskamHejka, ja w poniedzialek kładę się do szpitala. Dziś tylko ogarnę endokrynologa bo tsh 4,31 a odkąd zaszłam w ciążę z córka to nie musiałam brac już leków a teraz znowu muszę zacząć. W lutym tsh było ok. Dostalam bete mam 1184 czyli znowu przyrost 39 %. Raczej będą wywoływać poronienie w poniedziałek. Krzyz mnie dalej boli, czasem zakluje podbrzusze ale plamien nie mam. Następnym razem to nie wiem czy będę badała bete bo to nie na moje nerwy lekarz wspominał o kyzeczkowaniu więc pewnie we wrześniu będę mogła soe z mężem.znowu starać o rodzeństwo dla córy.