Palinka13
Moderator
nie bedziemy sobie tego przypominacja już nie pamiętam jak to się zaczynało i nie chce pamiętać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie bedziemy sobie tego przypominacja już nie pamiętam jak to się zaczynało i nie chce pamiętać
nie radze sobie mam wrazenie czasami ze jakby ktos wbil szpilke to by wybuchloWas też wieczorem męczą takie wzdecia ? Jak sobie z nimi radzicie ?
Ja mam fizia na musztardę Kremską słodka i ostra , lody miętowe i tyle ...resztę jem, żeby nie zginąćja wzdęć nie mam. Ale dziewczyny jak pieprz mogłabym jeść łyżka. Tak mam ochotę na ostre, słone rzeczy. Ostatnio gotowałam młodą kapustę z kiełbaską i jak mój mąż zobaczył ze ja po każdej łyżce dosypuje Piperzu na czarno kiedy on nie dosyoywal nic i ział ogniem stwierdził że jestem jakaś nienormalna. Ja za słodkim tak nie pieje jak za ostrym
Właśnie.... Niestety ale na lekkie mdłości pomaga mi tylko kilka łyków coliMnie tak ciśnie na fastfoody moglabym kilka razy dziennie jesc .. a na zdrową zywnosc nie moge patrzec
cola to zbawienie dobrze, ze juz dawno pije bez cukru bo tak to glukoza by wynosila 200Właśnie.... Niestety ale na lekkie mdłości pomaga mi tylko kilka łyków coli
A ja właśnie jak kiedyś lubiłam sobie wypić puszkę coli tak teraz nie mam w ogóle ochotycola to zbawienie dobrze, ze juz dawno pije bez cukru bo tak to glukoza by wynosila 200