reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

To w czerwcu już będzie serduszko 🤗 Jak masz 2 stycznia termin to teraz skończony 6 tydzień ? Dobrze liczę ? Czy 5 🙈
dziś 5+6. Nastawiam się jednak na grudzień bo lekarz zaznaczył wczoraj że ze względu na wcześniejsze poronienia na ciężki poród CC będzie wcześniej jakiś tydzień. Trochę smutno mi z tego powodu 🤷‍♀️ ale najważniejsze żeby dziecko było całe i zdrowe

reklama
Może zrobimy sobie na pierwszej stronie taką "tablice informacyjna" kto na kiedy ma termin porodu i kiedy ma wizytę będzie fajnie się wspierać. Co myślicie?

Może zrobimy sobie na pierwszej stronie taką "tablice informacyjna" kto na kiedy ma termin porodu i kiedy ma wizytę będzie fajnie się wspierać. Co myślicie?
u mnie termin niby 14/01. Wizyta pierwsza jutro 09/05. Pewnie jeszcze nic nie będzie widać ale wyjeżdżam z mężem na wakacje i przed podróżą chce odbyć pierwszą wizytę i porozmawiac sobie o dalszych krokach tym bardziej, że jestem nowa w temacie ciąży bo to moja pierwsza ciąża. Dam znać kiedy kolejna wizyta ale na pewno po 20/05 😁

Też was bolą brzuchy jak na miesiączkę ? To moja 4 ciąża: dwie poronione, mam synka z grudnia 2022( swoją droga z sylwestra 🙈)i nie kojarzę czy tak bolało

reklama
Do góry