Mimimka89
Fanka BB :)
będziemy trzymać kciukiO 12 w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będziemy trzymać kciukiO 12 w piątek
który to będzie tydzień ciąży?O 12 w piątek
5+1 czyli 6 tydzieńktóry to będzie tydzień ciąży?
mnie bolał przez tydzień, teraz brzuch trochę mniej, ale a to w krzyżu mnie boli bardziejTeż was bolą brzuchy jak na miesiączkę ? To moja 4 ciąża: dwie poronione, mam synka z grudnia 2022( swoją droga z sylwestra )i nie kojarzę czy tak bolało
cudne wieści, niech się kropek mocno trzyma mamy i zdrowo rośnieCześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora
ja miałam tak samo pierwsze kilka dni bolał mocniej jak na okres teraz już mniej czasami zaboli ale bóle krzyżowe plus u mnie totalne zmęczenie w ciągu dnia to najbardziej uciążliwemnie bolał przez tydzień, teraz brzuch trochę mniej, ale a to w krzyżu mnie boli bardziej
Daj znać. Trzymam kciukiJa dzisiaj druga beta aby sprawdzić przyrost. Krew już oddana. Mam nadzieję, że wszystko ładnie przyrośnie
tak, mnie dodatkowo strasznie boli krzyż ale bardziej tak punktowo w jednym miejscuTeż was bolą brzuchy jak na miesiączkę ? To moja 4 ciąża: dwie poronione, mam synka z grudnia 2022( swoją droga z sylwestra )i nie kojarzę czy tak bolało
to już coś powinno być widać jeszcze przy takiej becie5+1 czyli 6 tydzień