reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora
Załączniki
justsit
wspaniale! Gratulacje! Teraz to już lokator musi sie zdrowo chowaćCześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
wiolaho
17-18Gratulacje! W którym dc miałaś owulację?
wiolaho
trzymam kciuki ja idę sprawdzić jutro przyrostJa dzisiaj druga beta aby sprawdzić przyrost. Krew już oddana. Mam nadzieję, że wszystko ładnie przyrośnie
Mimimka89
dokładniewspaniale! Gratulacje! Teraz to już lokator musi sie zdrowo chować
wiolaho
Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie wzrost progesteronu w organizmie, zwieszona temperatura ciała? A rozkojarzenie? Ja np. W ogóle się nie czuję zmęczona, bardziej podenerwowana.
Nie mam podwyższonej temperatury,jestem trochę bardziej zmęczona ale spać też nie mogę mam problem z zaśnięciem,w nocy budzę się po 3-4 razy na sikuzresztą w dzień też latam jak opętana
Cycki ewidentnie cięższe i większe ,jestem wzdęta i ciągle mi się odbija
Brzuch lekko na miesiaczke bolał mnie wczoraj i przedwczoraj dziś narazie nie
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Mnie odkąd się dowiedziałam boli głowa ale autentycznie od rana do wieczora mam migrenyNie mam podwyższonej temperatury,jestem trochę bardziej zmęczona ale spać też nie mogę mam problem z zaśnięciem,w nocy budzę się po 3-4 razy na sikuzresztą w dzień też latam jak opętana
Cycki ewidentnie cięższe i większe ,jestem wzdęta i ciągle mi się odbija
Brzuch lekko na miesiaczke bolał mnie wczoraj i przedwczoraj dziś narazie nie
Aksamitka28
To w czerwcu już będzie serduszko Jak masz 2 stycznia termin to teraz skończony 6 tydzień ? Dobrze liczę ? Czy 5Cześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
reklama
wiolaho
o rany oby się wszystko unormowałoMnie odkąd się dowiedziałam boli głowa ale autentycznie od rana do wieczora mam migreny
Narazie jestem optymistycznie nastawiona że dam radę byle udało się dotrwać do końca i w zdrowiu