reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora

Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora

Załączniki
justsit
wspaniale!Cześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora![]()

wiolaho
17-18Gratulacje! W którym dc miałaś owulację?
wiolaho
trzymam kciukiJa dzisiaj druga beta aby sprawdzić przyrost. Krew już oddana. Mam nadzieję, że wszystko ładnie przyrośnie![]()

Mimimka89
dokładniewspaniale!Gratulacje! Teraz to już lokator musi sie zdrowo chować
![]()

wiolaho
Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie wzrost progesteronu w organizmie, zwieszona temperatura ciała? A rozkojarzenie? Ja np. W ogóle się nie czuję zmęczona, bardziej podenerwowana.
Nie mam podwyższonej temperatury,jestem trochę bardziej zmęczona ale spać też nie mogę mam problem z zaśnięciem,w nocy budzę się po 3-4 razy na siku

Cycki ewidentnie cięższe i większe ,jestem wzdęta i ciągle mi się odbija

Brzuch lekko na miesiaczke bolał mnie wczoraj i przedwczoraj dziś narazie nie
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Mnie odkąd się dowiedziałam boli głowa ale autentycznie od rana do wieczora mam migrenyNie mam podwyższonej temperatury,jestem trochę bardziej zmęczona ale spać też nie mogę mam problem z zaśnięciem,w nocy budzę się po 3-4 razy na sikuzresztą w dzień też latam jak opętana
Cycki ewidentnie cięższe i większe ,jestem wzdęta i ciągle mi się odbija
Brzuch lekko na miesiaczke bolał mnie wczoraj i przedwczoraj dziś narazie nie
Aksamitka28
To w czerwcu już będzie serduszkoCześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora![]()

reklama
wiolaho
o ranyMnie odkąd się dowiedziałam boli głowa ale autentycznie od rana do wieczora mam migreny

Narazie jestem optymistycznie nastawiona że dam radę byle udało się dotrwać do końca i w zdrowiu