reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Cześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora ❤️👶👶

Załączniki

• 4e707559-8dbd-4121-bc34-03aa260afde2.jpeg
    4e707559-8dbd-4121-bc34-03aa260afde2.jpeg
    54 KB · Wyświetleń: 114
Cześć dziewczyny! Przepraszam was, że nic się wczoraj nie odezwałam ale padłam z tych emocji. Więc tak:
Wszytko jest w porządku. Lekarz potwierdził ciąże zarodek prawidłowy zagnieżdżony. Termin z OM pokrywa się z terminem z USG czyli 2 styczeń. Mam alej brać leki duphaston, luteina, acard i termin kolejnej wizyty 4 czerwiec. Jak weszłam do niego to cała się trzęsłam. Wrzucam zdjęcie małego lokatora ❤️👶👶
wspaniale! ❤️❤️❤️ Gratulacje! Teraz to już lokator musi sie zdrowo chować 😁

Dziewczyny, a jak Wy odczuwacie wzrost progesteronu w organizmie, zwieszona temperatura ciała? A rozkojarzenie? Ja np. W ogóle się nie czuję zmęczona, bardziej podenerwowana.

Nie mam podwyższonej temperatury,jestem trochę bardziej zmęczona ale spać też nie mogę mam problem z zaśnięciem,w nocy budzę się po 3-4 razy na siku🙈zresztą w dzień też latam jak opętana 😂
Cycki ewidentnie cięższe i większe ,jestem wzdęta i ciągle mi się odbija 😂🫣
Brzuch lekko na miesiaczke bolał mnie wczoraj i przedwczoraj dziś narazie nie

Nie mam podwyższonej temperatury,jestem trochę bardziej zmęczona ale spać też nie mogę mam problem z zaśnięciem,w nocy budzę się po 3-4 razy na siku🙈zresztą w dzień też latam jak opętana 😂
Cycki ewidentnie cięższe i większe ,jestem wzdęta i ciągle mi się odbija 😂🫣
Brzuch lekko na miesiaczke bolał mnie wczoraj i przedwczoraj dziś narazie nie
Mnie odkąd się dowiedziałam boli głowa ale autentycznie od rana do wieczora mam migreny

To w czerwcu już będzie serduszko 🤗 Jak masz 2 stycznia termin to teraz skończony 6 tydzień ? Dobrze liczę ? Czy 5 🙈

reklama
Do góry