reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Hej, hej, kurde wczoraj miałam spore klucie jajnika i takie lekki bol podbrzusza 😏 dziś jest 22dc, wszystko w tym miesiącu jest nie tak🫣
A jak u Was? Kiedy ewentualnie jakieś testowanie?
Ja jestem jakoś w okolicach owulki. Będę testować ostatniego stycznia, ale będzie jeszcze przed terminem okresu. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo trochę się mijamy czasem z mężem w tym tygodniu. Nie śledzę owulki ani testami ani temperaturą, więc nie wiem czy trafiliśmy z sexem 😅

reklama
Ja jestem jakoś w okolicach owulki. Będę testować ostatniego stycznia, ale będzie jeszcze przed terminem okresu. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo trochę się mijamy czasem z mężem w tym tygodniu. Nie śledzę owulki ani testami ani temperaturą, więc nie wiem czy trafiliśmy z sexem 😅
Też nic nie sledze, owulke zawsze czułam to oczywiście w tym mies jakbym miała powiedzieć kiedy, to nie wiem 🫣 ale aktualnie mam 22 dzień cyklu, okres ok 28 powinien być...a dziś czułam znowu coś dziwnego w podbrzuszu..

Niby tak ale niekoniecznie 😁 z tabsami anty także zaszłam, także serio boję się sikać gdzieś w trawie, bo jest szansa, że wiatr zapyli..
Padłam ze śmiechu 😂😂😂😂

Ale no wbrew pozoru to duzy problem .. kurde ja po porodzie 3 mialam taki strach przed kolejna ciaza ze z poltora roku nie było nic! Bo mialam wrazenie ze stary mnie dotknie za łokieć i bede w ciazy .. to przez to ze z 3 był złoty strzal .. odrazu w pierwszym cyklu takim regularnie .. 😂😂😂

Padłam ze śmiechu 😂😂😂😂

Ale no wbrew pozoru to duzy problem .. kurde ja po porodzie 3 mialam taki strach przed kolejna ciaza ze z poltora roku nie było nic! Bo mialam wrazenie ze stary mnie dotknie za łokieć i bede w ciazy .. to przez to ze z 3 był złoty strzal .. odrazu w pierwszym cyklu takim regularnie .. 😂😂😂
Właśnie, to jest serio problem, czasem mój też się śmiał, że jak mam płodne to ani nie będzie przechodził obok, bo to różnie bywa 😆

Właśnie, to jest serio problem, czasem mój też się śmiał, że jak mam płodne to ani nie będzie przechodził obok, bo to różnie bywa 😆
A ja powiem szczerze ze twraz mam taki etap klasyki gatunku .. jak mam plodne to mi sie chce przytulać, a jak już po to mam take meeh .. 😅 nigdy tak nie mialam .. może stara sie robie 😂😂😂

A ja powiem szczerze ze twraz mam taki etap klasyki gatunku .. jak mam plodne to mi sie chce przytulać, a jak już po to mam take meeh .. 😅 nigdy tak nie mialam .. może stara sie robie 😂😂😂
Ah te nasze kobiece organizmy 😁
Dobrze ze faceci nie mają burzy hormonów, bo to by było nieźle combo 😅

Hej mogę do was dołączyć ? Mam już dwóch synów 10 i 8 lat. Teraz staramy się o moje 3 dziecko z innym partnerem obecnym mężem. U mnie podejrzenie PCOS czekam na termin w szpitalu na diagnozę, u męża morfologia plemników 1% duża lepkość i dziwny wygląd czeka na wizytę u androloga, staramy się od lipca

Witam serdecznie☺️🌹,
Chętnie porozmawiam, podzielę się doświadczeniami ciążowymi i wychowaniem Dzieciątek. Zapraszam🤗

reklama
Do góry