reklama
LadyStrejser
Fanka BB :)
Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:| Testy ciążowe ze wskaźnikiem tygodni (liczba 2)-powiedz ile tygodni ciąży-25 mil/ml Test ciążowy wczesnego wykrywania
Testy ciÄżowe ze wskaźnikiem tygodni (liczba 2)-powiedz ile tygodni ciÄży-25 mil/ml Test ciÄżowy wczesnego wykrywania - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
a.aliexpress.com
Ostatnia edycja:
LadyStrejser
Ciekawe czy to cudo wie sprawdza ale w sumie to trochę bym się obawiała testów z chińczyka
LadyStrejser
CARE diagnostica Viola wczesny test ciÄżowy z okreÅleniem tygodnia, 1 szt.| Dr.Max Drogeria
Produkt znajduje siÄ w ofercie Dr.Max Drogeria â© Zamów go w naszej drogerii internetowej â Zamówienia przyjmujemy 24/7 â Sprawdź!
www.drmaxdrogeria.pl
LadyStrejser
Tak... Cp daje po bani - zwłaszcza jak wśród bliskich ludzie nie rozumieją co to oznacza...
"to Ty jesteś w tej ciąży czy nie?"
"A nie mogą tego jakoś przeszczepić?"
"A co się stanie jak pęcherzyk będzie w jajowodzie? Taka ciąża się nie utrzyma?"
"inne zachodzą i rodzą a z tobą są ciągle problemy "
Taaa... Załóżmy,że jajowód jest grubości palca+- a dziecko ma 3 kg - nooo napewno się zmieści w jajowodzie
Ja już nie miałam ochoty słuchać tego klepania głupot...
"A co się stanie jak pęcherzyk będzie w jajowodzie? Taka ciąża się nie utrzyma?"
Taaa... Załóżmy,że jajowód jest grubości palca+- a dziecko ma 3 kg - nooo napewno się zmieści w jajowodzie
K_89
Ja na szczęście nie spotkałam się z głupimi komentarzami. Mało kto wiedział, a ci którzy wiedzieli ogarniali o co chodzi. Plus moja babcia sama w młodości przeżyła cp… prawie uszła z życiem. Bo to było 55 lat temu… później po 14 latach zaszła znów w ciążę podczas jednorazowego seksu! To jest dopiero historia! Wcześniej mega się zrazili i wystraszyli że nie próbowali porostu. Także wszystko jest możliwe.Tak... Cp daje po bani - zwłaszcza jak wśród bliskich ludzie nie rozumieją co to oznacza...
Ja tak zaszłam dwa razy, jednorazowy seks w miesJa na szczęście nie spotkałam się z głupimi komentarzami. Mało kto wiedział, a ci którzy wiedzieli ogarniali o co chodzi. Plus moja babcia sama w młodości przeżyła cp… prawie uszła z życiem. Bo to było 55 lat temu… później po 14 latach zaszła znów w ciążę podczas jednorazowego seksu! To jest dopiero historia! Wcześniej mega się zrazili i wystraszyli że nie próbowali porostu. Także wszystko jest możliwe.
reklama
Jotka_
Uwielbiam takie podejscieJa jestem bardzo dobrej myśli - może nie co do naszych starań - ale co do Was tutaj wszystkich dziewczyny - tych udzielających się i tych co tylko zerkną poczytać w tym roku napewno się dużo zmieni i w 25 i 26 r zaludnienie wzrośnie
U nas niestety nie udany ale dwa cykle z rzedu .. biochem po biochemie .. ale tez lekarka dala światło w nastepnym cyklu po ..Myślisz, że bez dłuższej pauzy 2-3 miesiące się obejdzie? Ciekawe jak to jest że jedni ginekolodzy zalecają odczekiwać 3 miesiące minimum a niektórzy od razu mówią o zielonym świetle na kolejne starania.
Witaj! U mnie też miedzy innymi 5 latek na pokladzieCześć! Super, że powstał taki wątek staraczkowo-plotkowy
Jestem mamą dwóch chłopców (5-latek i roczniak) i od przyszłego miesiąca zaczynamy starania o trzecie dziecko
No kochana udanej zabawyWyłapałam pik lh dziś, co się pokrywa też z moimi odczuciami co do owulacji więc działamy
Matuchno jaki ciemnogród.. to juz wyższa szkola totalnego braku wiedzy.Tak... Cp daje po bani - zwłaszcza jak wśród bliskich ludzie nie rozumieją co to oznacza...