reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Jak się czujecie?
U mnie niewiarygodne zmęczenie już od tygodnia. Czułam, że coś jest na rzeczy ale po wielu testach negatywnych w zeszłych cyklach obiecałam sobie, że nie zatestuje do dnia miesiączki bo pewnie znowu się zawiodę. W 11dpo zaczął mnie boleć brzuch jak na okres i tak spodziewając się raczej okresu zrobiłam w 14dpo test a tam dwie mocno wyraźne kreski. Totalne zaskoczenie dla mnie. To pierwsza ciąża więc nie wiedziałam czego się tak naprawdę spodziewać 😅.

U mnie ok, choć od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie w podbrzuszu, poza tym dobrze 😊 po jakim czasie od testu idziecie na wizytę?
też bym chciała się dowiedzieć 😅 z tego powodu, że to moja pierwsza ciąża i niedługo wyjeżdżam na wakacje to umówiłam się już na pierwszą wizytę już w najbliższy czwartek. Pewnie za dużo nie zobaczę ale może coś już będzie widać 😁

Powiem Wam szczerze, że strasznie zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą. Siedzę w pracy i tylko zerkam na zegarek a jak na złość czas jakoś wolniej leci. Ciągnie mnie od rana podbrzusze, pachwiny, mam takie uczucie jakbym miała zaraz dostać okres, jakoś mi słabo Ech ech ech....
Mam nadzieję, że będzie wszytko dobrze bo zwariuje.

Hej, pozwolę sobie wpaść do Was 🙈
W czwartek wypada mi termin okresu ale dzisiaj zrobiłam test 🙂 wyszły dwie przyzwoite kreseczki. Jestem po jednym poronieniu, urodzeniu synka i trzech ciążach biochemicznych. Staram się nastrajać pozytywnie dlatego wbijam do Was i mam nadzieję zostać przynajmniej do 16 stycznia

reklama
Hej, pozwolę sobie wpaść do Was 🙈
W czwartek wypada mi termin okresu ale dzisiaj zrobiłam test 🙂 wyszły dwie przyzwoite kreseczki. Jestem po jednym poronieniu, urodzeniu synka i trzech ciążach biochemicznych. Staram się nastrajać pozytywnie dlatego wbijam do Was i mam nadzieję zostać przynajmniej do 16 stycznia
witamy w styczniowych progach. Fajnie, że jest nas coraz więcej 😍

Do góry