O współczuję czekanie do 8 tygodnia by mnie wykończyło ale z drugiej strony dobrze dla ciąży bo moze się spokojnie rozwinąć.Ja czuję się normalnie raczej. Brzuch boli jak na okres i to chyba tyle. Mieszkam za granicą wiec bety nie zrobię, do lekarza nie pójdę… musze czekać, najwcześniej na prywatne usg planuje iść okolo 8 tygodnia, chyba że będzie się coś działo.
niestety ja Ci tego nie powiem, sama myślę o wszystkich możliwych opcjach, łącznie z ciążą pozamaciczna
trzyma kciuki żeby wszystko było ok, z resztą jak u każdej z nas
reklama
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Znalazłam się na tym forum z zaskoczenia planowałam, chciałam ale decyzja podjęła się sama jak dobrze pójdzie to pewnie na przełomie roku będzie +1 pozdrawiam Was , będzie fajnie
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Hej hej! U nas pełne zaskoczenie testy pozyty
Ja przechodziłam pozamaciczną, beta będzie skakaćJa mam bóle krzyża i ogólnie dopóki nie będę mieć potwierdzonej tej bety ze dwa razy to nie wierzę miałam też plamienie dwa dni temu może to było to
Implementacyjne - nic nie wiem, czuję się jakoś przedziwnie, czytam też w międzyczasie o ciąży pozamacicznej potrzebuję żeby ktoś mi powiedział żeby przestać
Przycupnę i ja myślałam że mam okres, a zawsze mam książkowo i tylko jeden dzień delikatnego plamienia. Chyba jestem płodna na kwiecień/maj bo z synem 10 lat temu ta sama historia na teście też cień cienia, ale ja już to czuję. Jutro skoczę na betę, dopóki się nie upewnię nikomu nawet nie mówię
Cześć! Jestem tutaj nowa. To moja druga ciąża (mam nadzieję, że to ciąża). Pierwszą poroniłam 9 lutego, w 8 tygodniu ciąży (beta 1600). Miesiączkę powinnam dostać jutro lub pojutrze. Testy robię od 3 dni. Codziennie kreska jest ciemniejsza, jednak boję się, że może to beta z poprzedniej ciąży jeszcze spada... mogę mieć rację?? Ginekolog stanowczo zakazala mi robić betę, bo powiedziała, że to tylko będzie mnie stresowało. Objawów miesiączkowych i ciążowych zero, no może tylko taki że jestem spuchnieta. Podpowiedzcie, jeśli wiecie, czy beta z poprzedniej ciąży może jeszcze spadać?
Mi doradzono pójść w 7 tygodniuU mnie ok, choć od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie w podbrzuszu, poza tym dobrze po jakim czasie od testu idziecie na wizytę?
Cały kompleks B plus jodA co łykacie dziewczyny? Kwas foliowy czy jakieś zestawy witamin?
justsit
Fanka BB :)
ja to samo dzisiaj 4 testy zrobione w 14dpo i dwie mocno widoczne kreski na każdym. Jutro beta i mega się stresuje czy wszystko okejHej Dziewczyny, i ja przycupnę, dziś mi wyszedł cień cienia i w pn idę zrobię betę.
Stresuje się
reklama
Kimiko
Moderator
moim zdaniem to nie beta z poprzedniej ciąży, zwłaszcza jeśli testy ciemnieją. A po poronieniu nie sprawdzałaś czy beta spada?Cześć! Jestem tutaj nowa. To moja druga ciąża (mam nadzieję, że to ciąża). Pierwszą poroniłam 9 lutego, w 8 tygodniu ciąży (beta 1600). Miesiączkę powinnam dostać jutro lub pojutrze. Testy robię od 3 dni. Codziennie kreska jest ciemniejsza, jednak boję się, że może to beta z poprzedniej ciąży jeszcze spada... mogę mieć rację?? Ginekolog stanowczo zakazala mi robić betę, bo powiedziała, że to tylko będzie mnie stresowało. Objawów miesiączkowych i ciążowych zero, no może tylko taki że jestem spuchnieta. Podpowiedzcie, jeśli wiecie, czy beta z poprzedniej ciąży może jeszcze spadać?
Na Twoim miejscu zbadałabym jednak betę, bo i tak się stresujesz i tak