StrasznieTeż mam taką sytuację. Fatalna dla psychiki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
StrasznieTeż mam taką sytuację. Fatalna dla psychiki.
Moim zdaniem jest szansa. O pustym jaju mówimy gdy pęcherzyk ma 25mm i nie ma w nim nic, twój ma dopiero 15mm. A pisałaś że masz nieregularne cykle plus 5 wyszła słaba kreska gdzie raczej na tym etapie wyszłaby już mocniejsza gdyby ciąża była zgodna z wiekiem om1 kwietnia ostatniej początek . 1 test 5.05 słaba kreska ale widoczna pęcherzyk 1.49
Trzymamy mocno kciuki daj znać d razu jak będziesz mieć wyniki bety .W piątek mam wizytę ale moja dr kazała powtórzyć jeszcze jutro betę i zaczynam podejrzewać ze ona chce mnie psychicznie wykończyć tym więc,bym kłuciem i koniecznością analizowania wyników
Kociarka ma racjęMoim zdaniem jest szansa. O pustym jaju mówimy gdy pęcherzyk ma 25mm i nie ma w nim nic, twój ma dopiero 15mm. A pisałaś że masz nieregularne cykle plus 5 wyszła słaba kreska gdzie raczej na tym etapie wyszłaby już mocniejsza gdyby ciąża była zgodna z wiekiem om
Dziękuję zawsze trochę nadzieiMoim zdaniem jest szansa. O pustym jaju mówimy gdy pęcherzyk ma 25mm i nie ma w nim nic, twój ma dopiero 15mm. A pisałaś że masz nieregularne cykle plus 5 wyszła słaba kreska gdzie raczej na tym etapie wyszłaby już mocniejsza gdyby ciąża była zgodna z wiekiem om
robiłam rośnie książkowo ponad 100% co 48ha robiłaś jeszcze wcześniej betę ? Czy to pierwszy raz ?
tak, z tych z laboratorium teżTo w widełkach się mieścisz
tak, z tych z laboratorium też
Teraz najważniejsza jutrzejsza wizyta powodzenia
Koniecznie daj znać po wizycie co tam słychać w Twoim brzuszkutak, z tych z laboratorium też
Teraz najważniejsza jutrzejsza wizyta