reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej z ostatniej miesiączki wynikało by że 7tyd.3d dziś wizyta pęcherzyk pusty po pęcherzyku wiek ciąży 4tyg5d. Nie zgadza mi się to z miesiączką ostatnia . Bywała nieregularna boję się że puste jajo. Co o tym myślicie ? Następna wizyta 14.06 chyba oszaleje do tej pory.

reklama
Hej z ostatniej miesiączki wynikało by że 7tyd.3d dziś wizyta pęcherzyk pusty po pęcherzyku wiek ciąży 4tyg5d. Nie zgadza mi się to z miesiączką ostatnia . Bywała nieregularna boję się że puste jajo. Co o tym myślicie ? Następna wizyta 14.06 chyba oszaleje do tej pory.
Napisz proszę kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, kiedy zrobiłaś pierwszy pozytywny test oraz jaki był wymiar pęcherzyka ciążowego

Wydaje mi się ze skoro miałaś nieregularne miesiączki to jest to możliwe.

Owulacja mogła Ci się przesunąć, szczególnie jeśli miewasz nieregularne cykle. Wiek ciąży określamy orientacyjnie na podstawie ostatniej miesiączki, bo to jedyne odniesienie w czasie, jakie możemy ustalić :)

Robiłaś betę?

Beta piękna i przy takiej ilości to już normalne że zwolniła. Kiedy masz usg? Przy takiej to już na pewno będzie coś widać 🤞🤞
W piątek mam wizytę ale moja dr kazała powtórzyć jeszcze jutro betę i zaczynam podejrzewać ze ona chce mnie psychicznie wykończyć tym więc,bym kłuciem i koniecznością analizowania wyników 🤦‍♀️

W piątek mam wizytę ale moja dr kazała powtórzyć jeszcze jutro betę i zaczynam podejrzewać ze ona chce mnie psychicznie wykończyć tym więc,bym kłuciem i koniecznością analizowania wyników 🤦‍♀️
No rzeczywiście już trochę bez sensu ta beta bo jedynie można zobaczyć czy przyrasta po prostu 🙄 a najgorsze to jest oczekiwanie na te wyniki 🥺 w każdym razie trzymam kciuki za wizytę ❤️

reklama
Do góry