reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja drugi dzień na Xonvea. Nie wymiotuję, dalej jest mi niedobrze, ale mogę chociaż udawać, że się czuję jako tako. Nudności są słabsze. Zobaczymy co dalej. Wczoraj przeżyłam wigilię i nikt się o niczym nie dowiedział. Więc się trzymamy dzielnie i nic nie mówimy w te święta.
my też zdecydowaliśmy się nie mówić jeszcze ;) powiemy na dzień babci i dziadka ;)

Gdybym nie mieszkała z teściową która już podejrzewa to bym nie mówiła ale powiedziałam i w sumie uśmiechnęła się i powiedziała, że podejrzewała 🤷🏻‍♀️ Ale synuś chory 😷 😂 moja mama z babcią pewnie się rozpłaczą jak pojadę do nich. Mamie to bym od razu powiedziała ale czekałam do świąt.
Reszta może za 2/3 miesiące

ja jak miałam poronienie ciąży biochemicznej w październiku to to nie było trochę krwi tylko
Brzuch mnie często boli odkąd wyszła pozytywna beta. Troszkę… czyli zabrudzony papier po siku.
Przepraszam, jeżeli to co napisałam jest chaotyczne ale po prostu bardzo się wystraszyłam. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wcześniej nie miałam takiej sytuacji.

od razu lunęła krew jak przy obfitym okresie
Mnie też pobolewał brzuch i również miałam zabrudzony papier. Lekarz straszył mnie ciążą pozamaciczną, już kupowałam klapki do szpitala 🫣 Poszłam po kilku dniach na konsultację do drugiego lekarza i okazało się, że ciąża jest w macicy i jest wszystko w porządku ale i stresu się najadlam
I nerwów…

reklama
Mnie też pobolewał brzuch i również miałam zabrudzony papier. Lekarz straszył mnie ciążą pozamaciczną, już kupowałam klapki do szpitala 🫣 Poszłam po kilku dniach na konsultację do drugiego lekarza i okazało się, że ciąża jest w macicy i jest wszystko w porządku ale i stresu się najadlam
I nerwów…
Ja w tej ciąży też myślałam przez pierwsze 2 tyg że pozamaciczna i już się pakowalam do szpitala. Dopiero przy becie 50 tys lekarz zobaczył pęcherzyk

Do góry