reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny zaczynam się martwić moimi wynikami progesteronu, czy przypadkiem nie są za wysokie. 10.05 - 56,66 ng/ml
13.05 - 68,42 ng/ml.
Biorę Cyclogest 400 jedna globulkę dziennie, ale czytałam że syntetyczny progesteron nie powinien wpływać na wyniki aż tak.

reklama
ja w zasadzie jestem tak wzdęta. To moja 4 ciąża i mój mąż twierdzi że widać już brzuch 😂
Hahaha 😉 Pytałam, bo ja też jestem wzdęta😅 i mąż też mówi, że widać 😉 Milo, że nie jestem sama 😉 Ja talię już straciłam 😉
Dziewczyny piszecie o tych betach i wizytach lekarskich, a ja bazuje tylko na testach ciążowych i braku miesiaczki.Jeszcze jest ogromy bol piersi, nie jestem w stanie zdjąć biustonosza.W Polsce będę za 2 tygodnie, to wtedy pójdę do ginekologa 😊

Hahaha 😉 Pytałam, bo ja też jestem wzdęta😅 i mąż też mówi, że widać 😉 Milo, że nie jestem sama 😉 Ja talię już straciłam 😉
Dziewczyny piszecie o tych betach i wizytach lekarskich, a ja bazuje tylko na testach ciążowych i braku miesiaczki.Jeszcze jest ogromy bol piersi, nie jestem w stanie zdjąć biustonosza.W Polsce będę za 2 tygodnie, to wtedy pójdę do ginekologa 😊
ja też zrobiłam jeden test i czekam. Na prywatne usg pójdziemy chyba 1 czerwca bo to będzie 8+3, więc wszystko powinno być wtedy oczywiste.

piona! Ja się nastawiam że dużo przybiore na wadze. W 1 ciąży (poroniłam w 12 tyg) to do 12 tyg przytyłam 8 kg. W 2 ciąży z córką przytyłam 17 kg w 3 ciąży (poroniłam w 9 tyg) przytyłam 4 kg. Mam 1,54 w kapeluszu więc każdy kg widać od razu. Na codzień ważę jakieś 53 kg więc niby nie nastawiam że w tej ciąży nie będzie inaczej ale z drugiej strony smutno patrzeć jak ciało się zmienia. Ale to wszytko dla dobra okruszka 😍

Ja jestem z tych ludzi co na dziale ze słodyczami zrobię głęboki oddech i już 2 kg na plusie. Jem mało bo odrzuca mnie od jedzenia a ciągle czuje się przejedzona

oj ja to też jestem bardzo wzdęta 🤰🏼😅. Bardzo bolą mnie piersi i jestem szybko zmęczona ale poza tym to naprawdę jest spoko. Ciesze się bo jesteśmy z mężem na wakacjach właśnie w Turcji i jem sporo a nie wymiotuję. Czasami lekkie nudności ale mniejsze niż miałam będąc w domu. Więc można powiedzieć, że wakacje są dla mnie łaskawe. Wizyta w poniedziałek 20/05 i będzie widać kropka 🥹. Pomimo wakacji chciałabym żeby ten czas szybciej leciał 🥹🩷💙.

oj ja to też jestem bardzo wzdęta 🤰🏼😅. Bardzo bolą mnie piersi i jestem szybko zmęczona ale poza tym to naprawdę jest spoko. Ciesze się bo jesteśmy z mężem na wakacjach właśnie w Turcji i jem sporo a nie wymiotuję. Czasami lekkie nudności ale mniejsze niż miałam będąc w domu. Więc można powiedzieć, że wakacje są dla mnie łaskawe. Wizyta w poniedziałek 20/05 i będzie widać kropka 🥹. Pomimo wakacji chciałabym żeby ten czas szybciej leciał 🥹🩷💙.
u mnie też wizyta 20.05, w sobotę jeszcze powtórzę betę :) też czuję się dobrze, nie mam jakiś specjalnych mdłości 😀 poprzednia wynosiła prawie 5000 więc mam nadzieję że ładnie przez tydzień przyrośnie 😊

reklama
Do góry