reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja po lekarzu, miesiąc temu zmieniłam lekarza

dzień dobry, ja jestem mega śpiochem a umówiłam sobie lekarza na 6.30 😂 najlepsze jest do że się wymalowałam rano, wskoczyłam w sukienkę bo od razu później do pracy, miesiąc temu zmieniłam lekarza i myślałam że mnie dziś wyśmieje że tak wcześnie przyszłam a tu dostałam leki i l4 więc taka ładna wróciłam do domu poleżeć 😂😎 odeśpię za siebie i za Ciebie ❤️😂 mega wierzę w tego kropka co go nawet jeszcze nie widać 🫣🤷🏼‍♀️❤️
i ja wierzę we wszystkie nasze kropki♥️✊🍀
Mnie wczoraj dopadł jakiś kryzys miałam dużo złych myśli 😏ogarnął mnie strach lęk aż zasnąć nie mogłam.
chciałabym być już po wizycie i dostać dobre wieści że jest oki

reklama
Mnie wczoraj dopadł jakiś kryzys miałam dużo złych myśli 😏ogarnął mnie strach lęk aż zasnąć nie mogłam.

Mam tak samo, z każdym dniem coraz bardziej się nakręcam:/ a kiedy Twoja wizyta i który tydz.? :) widzę, że śpisz tak jak i ja, ja też budzę się o 4/5 i nie mogę spać

Ja też ostatnio mam kryzys. Ciągle chce się mi płakać, boję się jak nie wiem. A do wizyty jeszcze tyle czasu... 😥 Ja z kolei zasnęła bym na stojąco. Ciągle chce mi się spać.

reklama
Do góry