reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

My jakieś tam "podejrzenia" co do płci snujemy, ale zgodnie uważamy, że najważniejsze, żeby było zdrowe <3 Cała reszta nie ma znaczenia.

Z ciekawych anegdot to przy poprzedniej ciąży od pierwszych tygodni wiedziałam! że będzie chłopak i mówiłam to ginekologowi na wizycie potwierdzającej ciążę. Jak potwierdził, że faktycznie będzie chłopak to się śmiał, że "zaprogramowałam" płeć dziecka.

reklama
Hej! Pomimo plamien moja beta wzrasta o prawie 200%, lekko spadł progesteron o 3 punkty. Jutro mam wizytę u ginekologa, trzymajcie kciuki. Może jednak moja fasolka rośnie

Załączniki

• Screenshot_20240514_131438_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20240514_131438_Microsoft 365 (Office).jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 83
23.05 o 11 mam wizytę 🙈 w związku z moją historią poronień i ciąż biochemicznych mam powtórzyć przed wizytą beta HCG i progesteron. Pewnie we wtorek zrobię, żeby mieć 100% na wynik
aaaa a ja na 11:15😁
Ja dziś zrobiłam coś mnie tknęło i progesteron mam w normie ale mi spadł dużo czekam na receptę od ginekolog😔
Beta przyrosła o 134 %🙏

reklama
Cześć Dziewczyny!
Dziś odkryłam forum i tę grupę wsparcia :)

Jestem po IFV, z planowanym terminem porodu 3 stycznia 2025.

Myślałam, że to już mój 7 tc, ale na ostatniej wizycie 10/05 lekarz powiedział, że raczej 4-5. Widać już było pęcherzyk ciążowy i echo serca. Nic już nie rozumiem i nie wiem jak to liczyć 🙈 28/03 to data ostatniej miesiączki, a w 21 dc miałam transfer 5-dniowego zarodka. Może bardziej doświadczone koleżanki wiedzą?

Trzymam za Was kciuki i miło Was poznać 😊

Do góry