wiolaho
Fanka BB :)
wow piękna betaMam betę czekam jeszcze na progesteron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow piękna betaMam betę czekam jeszcze na progesteron
ja mam wciąż brzuch po poprzedniej ciąży więc w sumie ciągle wyglądam jak bym w niej byłaDziewczyny, szczególnie te co mają już dzieci. Czy wszystkie macie płaskie brzuchy ? Bo z każdą ciążą podobno szybciej go widać i to już od poczatku.
cudne wyniki wszystko jest pięknieProgesteron 22,3 Wierzę w cuda !!!
Omg pięknieProgesteron 22,3 Wierzę w cuda !!!
przepiękna beta i progesteron! Trzymam kciukiProgesteron 22,3 Wierzę w cuda !!!
bedzie dobrze ,musiHej Dziewczyny! Witam się ponownie, test od kilku dni ciemniał coraz bardziej także się uspokoiłam, jutro wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok!
dzień dobry, ja jestem mega śpiochem a umówiłam sobie lekarza na 6.30 najlepsze jest do że się wymalowałam rano, wskoczyłam w sukienkę bo od razu później do pracy, miesiąc temu zmieniłam lekarza i myślałam że mnie dziś wyśmieje że tak wcześnie przyszłam a tu dostałam leki i l4 więc taka ładna wróciłam do domu poleżeć odeśpię za siebie i za Ciebie mega wierzę w tego kropka co go nawet jeszcze nie widaćDzień Doberek
Kto nie śpi od 4 no przecież że ja