reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Mialam badanie we wtorek usg dopochwowo i Nie dojrzał u mnie wydzieliny śluzu wiec go spytałam że czasem mam tak że wyleci że mnie. Galaretowaty śluz bardziej biały i ze bielizne brudzę na biało powiedział że to jest normalne na moim etapie ...wiec nie martw się jest pewnie i u cb ok
No właśnie taki gęsty ni to biały ni to żółty 😜 w takim razie uznaje to za normalność 😅

reklama
Co do porodu: ja nie wyobrażałam sobie rodzić naturalnie bez znieczulenia. Los sprawił ( a raczej moja panika po odpłynięciu wód jak z filmu), że mój mąż zawiózł mnie do najbliższego szpitala, gdzie nie było żadnego znieczulenia. Rodziłam 11h- nie powiem, że nie bolało, ale z perspektywy czasu mogłabym rodzic drugi raz tak samo. Następnego dnia po porodzie już byłam totalnie na chodzie. Choć uważam, że każdy to przechodzi indywidualnie. Taki głupi przykład: moja teściowa mi mówiła, że po naturalnym porodzie nie mogła się pozbierać tydzień, a ja następnego dnia śmigalam. Obie miałyśmy biopsję guzka tarczycy. Ja nie mogłam przez 24h ruszyć szyja tak mnie ciągnęło wszystko, a ja nic nie bolało 🙈
Dziewczyny, czy któraś z Was ma teraz w ciąży bóle głowy ? Mnie od tygodnia boli codziennie głowa;/ w pierwszej ciąży tak nie miałam. Wczoraj, aż mi w oku pulsowało;(
ja! Każdego dnia walczę z okropnym bólem głowy. Ciężko funkcjonować

Wczoraj natrafiłam na filmik na Facebooku, że wieszając obrączkę na włosie można sprawdzić płeć dziecka. Oczywiście głupota ale jakby nie było sprawdziłam 😂 wiesza się obrączkę na włosie i przystawia przy brzuszku. Jak rusza się na boki będzie chłopiec a jak kręci w kółko to dziewczynka. Sprawdziłam i sprawdzę czy się sprawdzi 😂😂😂 wyszło, że w brzuszku dziewczynka. Chiński kalendarz płci też idzie w zaparte, że to dziewczynka moje przeczucie też jest, że tam siedzi dziewczynka. Póki co tylko mąż idzie w zaparte że chłopczyk. No ciekawe czyja teza się potwierdzi.
Ja dziś robiłam placek po węgiersku i babę ziemniaczaną. Także na grubo 🫣

Wczoraj natrafiłam na filmik na Facebooku, że wieszając obrączkę na włosie można sprawdzić płeć dziecka. Oczywiście głupota ale jakby nie było sprawdziłam 😂 wiesza się obrączkę na włosie i przystawia przy brzuszku. Jak rusza się na boki będzie chłopiec a jak kręci w kółko to dziewczynka. Sprawdziłam i sprawdzę czy się sprawdzi 😂😂😂 wyszło, że w brzuszku dziewczynka. Chiński kalendarz płci też idzie w zaparte, że to dziewczynka moje przeczucie też jest, że tam siedzi dziewczynka. Póki co tylko mąż idzie w zaparte że chłopczyk. No ciekawe czyja teza się potwierdzi.
A mi jeden chiński kalendarz powiedział że chłopiec a dwa inne że dziewczyna więc to pic na wodę 😅 bo tyle to ja też wiem że bedzie albo jedno albo drugie 😅

to mi podobna wrozbe robila tesciowa i wyszly mi trojaczki 😂😂😂😂

reklama
Do góry